Rekao joj je da bi bio s njom da je malo mršavija. Evo kako mu je ona odgovorila! (FOTO)

Zamerio joj je što ima koji kilogram viška. Oduševiće vas kad vidite kako ga je spustila

  • 15

Mišel Tomas (30), izašla je na dejt s muškarcem koji joj je posle toga rekao da ga privlači njen um, lice i ličnost, ali ne i njeno telo. Odlučila je da mu odgovori javno. Evo i kako.

Na svom blogu Mišel je napisala da se za to odlučila zato što on ima 13-godišnju ćerku pa je htela da ga nauči kako da kod nje izgradi samopouzdanje, a ne da ga uništi.

- Častio me je večerom i držeći se za ruke šetali smo se plažom. Kad me otpratio do stanice voza, poljubili smo se i iako nije bilo vatrometa ni iskri, bilo je to prijatno veče – rekla je Mišel koja je sledećeg dana dobila poruku koja ju je šokirala.

"Ti si slatka i zabavna i tip devojke sa kojom bih voleo da budem kad bi moji um i telo to samo dopustili. Neću da lažem, stvarno te obožavam i mislim da si najlepša devojka koju sam upoznao, ali moj um privlače mršavije devojke. Privlači me tvoj um, tvoje lice i ličnost, ali to ne mogu da kažem za tvoju figuru. Molim te, pokušaj da mi oprostiš. Obožavam te."

A photo posted by @msmthomas on

Mišel priznaje da je prvo bila u šoku nakon kojeg su usledile suze, ali onda je odlučila da mu javno odgovori. Evo njenog odgovora:

"Potvrdio si strah svake devojke koja se boji da je niko neće voleti zbog nekoliko kilograma viška, bez obzira koliko je pametna, draga, duhovita i odvažna. Želim da svoju ćerku naučiš da voli svoje telo i uživa u njemu. Ono pripada njoj i samo njoj . Neguj njen intelekt i kreativnost. Nateraj je da bude neustrašiva i nauči je da ima samopouzdanja da bi jednog dana mogla da odgovori jadnim, nesrećnim muškarcima koji pokušaju da joj ga naruše, kao što to ja činim sada."


(Telegraf.rs / Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    7. jul 2015 | 18:46

    I'to je neki namcor. E znas sta, ti se meni svidjas ovo ono ali imas koji kilogram viska... Ili budi sa devojkom il'je nemoj prozivati....:-)))))

  • Srbin

    7. jul 2015 | 16:49

    Bas mu je odgovorila xD

  • Балканска-Правила

    7. jul 2015 | 17:18

    Ништа јој лоше није реко,људи данас изгледа више воле да иx неко лаже.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA