Sa ovakvim frajerima nema šanse da ostvarite normalnu vezu!

Svakoj devojci može da se desi da je jako privuče momak koji baš i nije za nju. Ali, jedno je da vam se neko bude simpatija, a drugo ozbiljan dečko. Evo s kakvim tipovima definitivno ne bi trebalo da se upuštate u nešto dublje

  • 5

Ovo su muškarci koji ne zaslužuju da u njih ulažete ni svoj trud ni svoje vreme, jer vam neće doneti ništa dobro, a naročito ne na duže staze.

Rekao joj je da bi bio s njom da je malo mršavija. Evo kako mu je ona odgovorila! (FOTO)

Ako na ova pitanja odgovorite sa "DA", onda je on ONAJ PRAVI!

Emocionalno nedostupan

On vas je još na samom početku upozorio da on baš i nije tip za ozbiljne veze. Niste mogli da mu odolite, pa ste svejedno završili s njim. On je ostao dosledan. Iako ste već poprilično dugo zajedno, ne primećujete emocionalni angažman s njegove strane.

U jednu ruku, to je sasvim u redu, budući da vas je upozorio da to od njega ni ne očekujete. Ali, ako ste vi nezadovoljni takvim stanjem stvari, vreme je da pronađete nekoga ko će vam pokloniti svoje srce.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Igrač

Ako ste svesni da on znači nevolju i pre nego ste se spetljali s njim, nemojte se ni spetljati. Znamo da je njegovom šarmu teško odoleti, ali vam zaista nije potreban momak za kojeg su devojke samo trofeji, koji nikada nema mira i koji će vas povrediti pre nego što shvatite da ste zaljubili do daske.

Istina je da takvog tipa nikad nećete uspeti da pripitomite. Neće se promeniti.


Kres šema, Kako sam upoznao vašu mamu, Seks, Gif, TAMABEPA

Šovinista

Ako vam ikad zapovedničkim tonom kaže da mu napravite sendvič i donesete pivo, a usput sipa doskočice tipa “ženama je mesto u kujni”, bežite od njega koliko god vas noge nose.

Ovde zaista zavisi ona “u svakoj šali ima pola istine”. Ostanite s njim samo ako vam borba za emancipaciju ne znači apsolutno ništa i ako se i sami slažete s njim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lenjivac

Imate osećaj da ste vi konstantno jurite njega, umesto da se nalazite na pola puta. Vi ste uvek inicirate poziv, planirate, razrađujete logistiku, prilagođavate se njegovim preferencijama i potrebama, a on je onaj koji se smeška i čeka, piše Cosmopolitan.hr.

On čeka da vi i svi ostali učinite sve za njega. I to se nikad neće promeniti!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Buntovnik bez razloga

Mnogi momci žele da istave utisak zločestog, buntovnog dečka, iako zapravo nisu takvi. Oni samo znaju na šta devojke padaju i to koriste. Ali, to je ok, s obzirom na to da su oni u suštini dobri momci.

Problem je u onima tipovima koji su stvarno bezosećajni, apatični, divlji, nezreli i buntovni. Oni koji izazivaju sve moguće neprilike iz čiste dosade ili zlobe. To se nikad ne završi dobro, pa čak ni na filmu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    10. jul 2015 | 10:36

    Како наставити са таквим ако у браку покажу те особине???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA