Sedam razloga što nikako da vas pozove na drugi sastanak, iako je prvi bio SUPER!

Pre nego što počnete da se preisputujete šta ste to pogrešno rekle ili uradile, znajte da on možda samo ima gomilu drugih stvari koje treba da reši pre nego što se upusti u vezu, a to nema nikakve veze sa vama

  • 2

To što vas muškarac s kojim ste se odlično provele na prvom dejtu nije pozvao na drugi sastanak, uopšte ne mora da znači da je nezainteresovan za vas.

Ovo tvrdi upravo muškarac koji je za "Daily Elite" naveo 7 razloga zbog kojih muškarci neće drugi put nazvati ženu s kojom su izašli, a da ti razlozi uopšte nisu povezani s njom.

Evo dokaza...

Emotivno je nestabilan

Žene su komplikovane. Muškarci su komplikovani. Ni nakon nekoliko zajedničkih izlazaka žena neće znati šta je muškarcu u glavi. Možda je reč o nekim nerešenim porodičnim odnosima ili problemima iz prošlosti koji ga trenutno muče. Takođe, muškarca veoma može da "poremeti" i posao - ako ima neke zahtevne projekte koje mora da završi u određenom roku moguće da mu trenutno uopšte nije do veze.

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock

Ima "tihu patnju"

Svi imaju neku vezu iz prošlosti i bar jednu bivšu koja će im uvek pomutiti um. Suština je zapravo kako se koji muškarac nosi sa "tom jednom". Neki tu tihu patnju lako prebrode, ali ima onih kojima je samo običan susret sa njom dovoljan da mu pobrkaju lončiće. Možda je baš vaš potencijalni partner jedan od tih.

Ima drugu

Ako ne vuče repove iz prošlosti zbog neraščišćenih osećanja prema bivšoj, onda je moguće da zapravo ima drugu devojku s kojom je u vezi. S vama je verovatno izašao jer ta veza nije ništa ozbiljno, a možda nije ni preterano zadovoljan tim izborom pa je želeo da pokuša na još jednom mestu. Takvom treba vremena da se sabere.

Foto-ilustracija: Foter.com / brice hardelin Foto-ilustracija: Foter.com / brice hardelin

Ima problem sa vezivanjem

Možda je on zaista samo muškarac koji jednostavno ne ume ili ne može da se veže. I to nema nikakve veze sa onom sa kojom je izašao i zato ne primajte to k srcu. Verovatno bi se potpuno isto poneo i da je bilo koja druga u pitanju. Da bi se takav ponovo javio, to znači da biste morali da mu "sednete na kičmu", a to sigurno ne želite.


Karijerista je

Već pomenute poslovne obaveze mogu da budu veoma ozbiljan problem ukoliko je on karijerista. Ovo posebno dolazi do izražaja ukoliko je muškarac u davdesetim ili ranim tridesetim jer je to period kada želi da se dokazuje, a veoma je teško održavati uspešnu vezu i istovremeno se boriti za dobru poziciju u firmi. U takvoj situaciji nešto mora otpasti iz igre i verovatno ste to vi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Različito gledate na stvari

Već na sastanku je shvatio da vi od te veze želite jedno, a on sam nešto sasvim drugo. I, jednostavno, niste na istom putu ili nemate iste ciljeve. Vaš izgled ili vaš karakter apsolutno nemaju veze sa tim, već je on fer igrač koji ne želi da vam daje lažnu nadu.

On je solo igrač

Iako je i njemu samom na sastanku sa vama bilo super i sve je bilo obećavajuće, on ga neće ponoviti jer je u pitanju "igrač za jednu noć". Ne znači da se možda u budućnosti nećete još nekad sresti i sve ponoviti ali on nije onaj koji će posle ludog noćnog provoda sutradan razmišljati od vezi.

(Telegraf.rs / Večernji)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Force

    15. jul 2015 | 08:49

    Pa da, sve on, on, on, on...a ona ništa.

  • Moje ime

    15. jul 2015 | 15:50

    Znate kako kazu: Ne broj tudje zalogaje! Sto bi bilo drugacije sa sastancima?! Bitno je da se jede, zar ne? Ko moze da se najede od jednog - njemu svaka cast. Ja ne stajem do dezerta. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA