Ovu cicu snimili su u SEKS-TROJCI s dvojicom, pa objavili na netu. Evo šta je ona uradila (VIDEO)

Ova devojka je imala seks utroje u javnosti, a onda je video-snimak te avanture završio na internetu. Mnogi su je osudili zbog toga, a ona kaže da je nije sramota. Šta vi mislite?

  • 21

Jedna Kanađanka imala je avanturu u vidu seks-trojke, ali nije se sve završilo na dobrom provodu. Posle toga se desilo nešto što joj je potpuno pokvarilo zabavu.

KAKO MI JE ANALNI SEKS UNIŠTIO VEZU: Potresna ispovest devojke koja je bila pred udajom

Ono što Aleksis Fruling nije očekivala je to da će taj njen podvig videti ceo internet, nakon što je neko sve snimio i objavio video na Reddit-u. On se ubrzo proširio po celom netu, a to je značilo i da su mnogi osetili potrebu da je izvređaju je zbog toga što je uradila.

Aleksis je krenula na koncert s dvojicom prijatelja kad su odlučili da skrenu u sporednu ulicu i upuste se u seksualnu avanturu, što je snimio neko ko je bio dva sprata iznad njih. Iako su imali seks u javnosti, objavljivanje na Reddit-u je ozbiljno narušavanje privatnosti, piše Independent, a Aleksis je rekla da odbija da pognute glave prihvati da je vređaju i govore da je kurva zato što je seksualno aktivna.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Ona nije jedina kojoj se dogodilo da su se eksplicitne fotografije ili snimci pojavili na netu bez njenog pristanka, ali zato je jedna od retkih anonimnih devojaka koja je odlučila da to prigrli i okrene u svoju korist. Nakon što se sve dogodilo svoj je profil na Fejsbuku otvorila i pretvorila u fan pejdž, broj fanova porastao joj je i na Tvitteru, a otvorila je i kanal na Jutjubu. Na njemu je objavila video u kom se sprda s tim što se dogodilo, a u njemu je u nekom trenutku ugurala krastavac u usta, otrgnula komad pa umrla od smeha.

- Pomislila sam: Ovo je je*eno glupo. Neću da trpim svu tu mržnju prema sebi... Pa sam rekla: Znate šta, to jesam bila ja i ne vidim zašto bi me osuđivali, ako se već muškarci ne osuđuju – rekla je u razgovoru za Vice.

U videu je dodala: "Ne mogu da kažem da sam ponosna na to što se dogodilo, ali me nije sramota".


VIDEO "Jedan ko nijedan": Seksi Rialda progovorila o razvodu

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukasin

    18. jul 2015 | 03:00

    Aj sad svi je lepo osudite. A koliko nas je imalo samo ses na javnom mestu to nikom nista. Mi smo dobri, a cim neko drugi uradi, taj odmah ne valja

  • IVANA

    17. jul 2015 | 14:00

    Zasto da se zena osudjuje zbog neceg ovakvog....nikog nije ubila...nikog nije pokrala...i.mi zene imamo zelje,fantazije,ono sto nas uzbudjuje.....i zena je od krvi i mesa kao i miskarac kome je sve dozvoljeno bez osudjivanja.....zene ne govore o svojim zeljama i gantazijama neke cak nikad ne bi ni priznale da im je ovo tako primamljivo i uzbudjujuce....lagace sve oko sebe da nikad ne bi,jel ce u drustvu i okoline biti osudjenje na blud i razvrat...bice ovakve i onakve....

  • Medicinar Ks

    17. jul 2015 | 12:51

    I ja bi sa dve,i nebi me bilo sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA