Hteli biste da probate SEKS POD TUŠEM? Evo zašto je to katastrofalna ideja!

Seks pod tušem zvuči savršeno sve dok ga ne isprobate, a kad to jednom uradite shvatićete da je tuš bolje koristiti samo pre i posle ove vrste fizičke aktivnosti

  • 3

Tokom vrelih letnjih dana kada se znojite i seks u krevetu vam ne zvuči baš kao najprivlačnija ideja, verovatno vam čini da je super imati odnos pod tušem. Međutim, ako se do sada niste upuštali u ovakvu avanturu, onda znajte da i ona ima svoje izazove koji vam lako mogu pokvariti užitak.

Ovo je sedam razloga zbog kojih bi trebalo da dobro razmislite želite li da svom dragom upadnete u tuš-kabinu i "zaskočite" ga dok se tušira.

Nije samo "on" tvrd

Pod tušem, oko vas nema finih, mekanih površina na koje možete da se oslonite. Sve je tvrdo i neudobno, a takvo okruženje vam može pružiti vrlo malo zadovoljstva i dosta neprijatnosti. Ukoliko vam ovo nije dovoljno jak razlog da odustanete, možda ne bi bilo loše da se "pripremite" - noć pre "odluke" ostavite u kadi plastičnu hoklicu ili ponesite sa sobom manji peškir kad ulazite u kabinu. Tako ćete imati mogućnost da se oslonite na nešto mekanije, ali i da se ne povredite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Manjak prostora za manevar

Nema veze koliko vam je tuš kabina velika, svejedno ste ograničeni prostorom zbog čega mnoge poze nećete moći da izvedete. Možete pokušati stojeći, pod uslovom da on ima dovoljno snage da vas drži u vazduhu, možete podići jednu nogu i staviti je na slavinu ili na držač za kupke i šampone (ako ga imate) ili, eventualno, isprobati seks otpozadi u nekom polustajaćem položaju. Sve ostalo traži puno detaljnog planiranja i izvođenje akrobacija zbog kojih ćete poželeti da vam takva ideja nije pala na pamet.

Bez dobrog bojlera, to će biti brzinski

Ukoliko niste ljubitelji seksa na brzaka, onda je bolje da ne uznemiravate svog muškarca dok se tušira. Jer, većina bojlera ima ograničene količine tople vode, a to znači da vam vreme za zabavu pod tušem brzo ističe ili da ćete, u jednom trenutku, svoj "mokri seks" morati da nastavite "na suvo". A priznaćete da nije baš najprijatnije da vam u trenutku najveće strasti ponestane tople vode.

Foto-ilustracija: Foter/Lotus Carroll Foto-ilustracija: Foter/Lotus Carroll

Oralni seks – moguća, ali ne i prijatna misija

Oralni seks pod mlazom vode teoretski je moguć, ali je u praksi nepraktičan i nije preterano prijatan za onoga ko ga izvodi. Osim ukoliko niste fenomen kojem nije dovoljan izazov da se bori s manjkom vazduha kod oralnog seksa na suvom pa želite da sebi "otežate" stvari. I dalje vam zvuči seksi da vam voda curi po glavi, ulazi vam u nos i usta dok i vi se "davite" dok ste tamo dole?


Mokro znači klizavo

Malo opasnosti može biti seksi, ali ništa vam neće pokvatriti raspoloženje kao situacija u kojoj se vi ili dragi (ili oboje) okliznete i padnete na nos. Osim što će strast raspršiti kao balon od spunice, postoji šansa da se ozbiljno povreditei i, u najmanju ruku, prođete sa modricama. Ako već želite da isprobate seks pod tušem, onda se pobrinite da u kabini imate gumenu podlogu.

(Telegraf.rs / Zena.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    23. jul 2015 | 00:36

    Svi razlozi su glupi. Sigurno je zgodnije pod tušem nego u kabini u prodavnici na primer. Bar je meni zgodnije. Niste čuli za protočne bojlere? A sem bojlera i toplovodi igraju veliku ulogu danas. Ako krenete sa tim šta vas sve može snaći onda po vama ne bi se ni trebalo seksati. Zamislite vi na krevetu, velikom francuskom, udobnom, vodite ljubav. Medjutim vrata su ostala otključana a komšika kucala pa ušla (treba joj vanilin šećer). Ljubavnica vrišti a komšika gde će niti da udje niti da krene kući. U tom momentu vaše dete vraća se sa treninga. Iju žena vrišti,komšika ispred vrata,dete u hodniku. U tom momentu zvoni poštar. Zatekla komšika vas,dete zateklo nju, poštar zatekao sve vas. Ijuu šta je tu tek neprijatnosti...ha ha ha Ma ljudi j.te se samo pazite na zdravlje vaše i tudje

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    22. jul 2015 | 16:37

    Marikenakarike --pa bole noge

  • Caooo

    17. avgust 2015 | 10:15

    Mozes i da se okliznes pa se poudaras na nezgodna mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA