≫ 

Imao sam seks-trojku s komšinicom i njenim mužem, a onda mi se život okrenuo NAGLAVAČKE!

Ispovest ovog samohranog oca, kojeg je pre nekoliko godina žena napustila zbog drugog muškarca, predstavlja dokaz da je možda bolje dvaput razmisliti pre eksperimentisanja u seksu, jer nikad ne znate šta možete da saznate o sebi

  • 7

Jedan anonimni muškarac poslao je svoju ispovest kolumnistkinji lista Sun, Didri, u nadi da će mu ona pomoći da osvesti svoju seksualnost.

Ovu cicu snimili su u SEKS-TROJCI s dvojicom, pa objavili na netu. Evo šta je ona uradila (VIDEO)

MOJ DEČKO JE IMAO TROJKU S MUŠKARCEM: Ne mogu da prestanem da mislim o onome što se desilo!

Ovo je njegova priča:

- Draga Didri, imao sam trojku s komšijom i njegovom suprugom. Bilo je predivno, ali desilo se nešto što nisam očekivao. Iako je komšinica jedna vrlo zgodna i seksi cica, mene je posebno oduševio njen muž.

Otkako me je pre tri godine žena ostavila zbog drugog, ja sam samohrani otac dva sina, koji imaju 11 i 13 godina. Meni je 38.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mnogo sam bio depresivan, a jedina uteha mi je bila da s komšom (34) jednom nedeljno odem u kafanu na piće, gde bih mu kukao o svom životu. On je oženjen čovek i ima dve male ćerke.

Jednog dana, pozvao me je na večeru kod njih, a tu je, pored njegove žene (33), trebalo da bude i jedna samica, s kojom su hteli da me spoje.


Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Svi smo bili veseli, osim te devojke. Dok smo se mi ludo zabavljali, njoj je bilo dosadno, pa se negde već oko deset pokupila i otišla kući.

Kad smo nas troje ostali sami, moj drugar je izvadio viski i počeli smo da se ludiramo i flertujemo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U jednom trenutku komšinica je predložila da svo troje odemo u spavaću sobu i imamo seks. Bilo je nestvarno!

Međutim, od tog trenutka, ja ne mogu sebi da izbijem iz glave njegovo golo telo. Nikad ranije mi se nije dopao nijedan muškarac. Želeo bih da mu priznam svoja osećanja, ali ne znam kako. Da li bi on ostavio ženu zbog mene? - pita se ovaj zbunjeni čovek.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

A evo šta mu je Didri savetovala:

- Sumnjam da bi on rasturio svoju porodicu. Uostalom, šta bi u tom slučaju bilo i s tvojom i s njegovom decom? Meni se čini da ti je alkohol malo pomutio um, pa nisi sposoban racionalno da rasuđuješ.

Sasvim je moguće da je način na koji te je žena ostavila uticao na to da trenutno ne želiš ni da razmišljaš o ženama, a kamoli da osećaš nešto prema nekoj od njih. Međutim, ako se dosad nisi identifikovao kao gej, mislim da bi trebalo dobro da promisliš o svemu, pre nego što svoj život promeniš iz korena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Obrati udruženjima za pomoć LGBT osobama gde ćete posavetovati u vezi sa svim i pomoći ti da prihvatiš sebe, ako zaista jesi biseksualac.

Nemoj više da ideš po kafanama da kukaš o tome kako ti je loše u životu, već idi na neka normalnija mesta gde ćeš upoznavati nove ljude. Još uvek nije kasno da pronađeš ljubav, ali onu koja će biti prava i samo tvoja – napisala mu je Didri.

Šta vi mislite, da li bi ovako nešto moglo i vama da se desi?

(Telegraf.rs / The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA