Nećete verovati šta je tajna SREĆNIH parova, a ima veze s ALKOHOLOM!

Ako ste se ikad pitali kako to da neki parovi ostaju zajedno “dok ih smrt ne rastavi”, dok se druge veze i brakovi raspadnu za godinu-dve, ono što su naučnici otkrili će vas šokirati

  • 7

Prema jednog studiji, koja je trajala čitavih deset godina, ljubavni parovi koji zajedno uživaju u istim porocima kao što su alkohol i cigarete, žive srećnije od onih koji to ne čine.

Seks u BRAKU je "kao pregled kod doktora": Ovih 35 izreka o vođenju ljubavi nasmejaće vas do suza

U istraživanju Njujork univerziteta učestvovalo je 600 parova, a zaključak doktora Gregora Homiša, koji je ispitivao ponašanje i nivo zadovoljstva kod parova sa sličnim porocima, jeste da je zajedničko opijanje pravi “lepak” za dvoje ljudi, dok je pušenje tek nešto malo manje bitan povezujući faktor za dugotrajan odnos dvoje ljudi.

Parovi su imali zadatak da redovno popunjavaju upitnike, s čime bi počeli pre stupanja u brak, a potom najmanje jednom godišnje.

Iako alkohol izaziva stanja slična depresiji, zbog čega se neki ljudi dosta ratoborno i neraspoloženo osećaju u procesu trežnjenja, naučnici su očekivali da će rezultati ove studije biti negativni prema opijanju, prenosi Telegram.hr.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Međutim, i njih same je iznenadilo to što oni koji vole u društvu voljene osobe da cugnu, osim u samom alkoholu, uživaju i u srećnijem braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kingdom of heaven

    30. jul 2015 | 00:18

    Nasikam se i pravim haos

  • fap_masina

    29. jul 2015 | 17:56

    Mislim da je to sve manje vise, ako nema tolerancije uzajamnog postovanja, poverenja dzaba sve ostalo...

  • Bina

    30. jul 2015 | 18:08

    Ja imam divan brak 18 godina inace imam 38 muz 40, ,zajedno uzivamo u cigaretama, a bogami i u alkoholu povremeno i mislim da je to bas zabavno , opusteni smo i veseli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA