Ovo su razlozi zbog kojih su devojke lude za STARIJIM MUŠKARCIMA!

Kada je u pitanju nežniji pol, ono što ih neverovatno uzbuđuje u ljubavnom odnosu jeste iskustvo i somopouzdanje. A baš to imaju stariji frajeri

  • 14

Svako životno doba sa sobom nosi određene prednosti i mane koje neminovno utiču na to kakva će neka osoba biti u ljubavnoj vezi. Muškarac koji ima 25 i onaj koji je prevalio 40. ne pristupaju isto ljubavnom odnosu niti od partnerke očekuju iste stvari, a i njihovi životni stavovi drastično se razlikuju.

Međutim, čini se da su najveće vrline starijih muškaraca - iskustvo i samopouzdanje - ono što sve žene, bez obzira na godine, privlači kao magnet. Stručnjaci smatraju da je to zbog toga što većina žena u vezi traži stabilnost koja se vezuje za starije muškarce.

Otkrijte i druge kvalitete starijih frajera zbog kojih su oni poželjniji "materijal" za vezu od "balavaca".

- Iskusan frajer je samopouzdan individualac koji je prevazišao upoređivanje s drugim muškarcima. On ne meri svoj uspeh u odnosu na ljude iz svoje okoline, niti se pita da li je bolji ljubavnik od vašeg bivšeg. Iz istog razloga nije posesivan prema partnerki.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons

- Neće hraniti vaš ego slatkim rečima i lažnim obećanjima. Ako mu se nešto ne dopada, on će vam to otvoreno reći. On zna šta želi na svim poljima i ne očekuje da mu to padne s neba jer je sam kreator svoje sudbine. Zna šta treba da uradi da bi dobio ono što želi.

- Ume da organizuje slobodno vreme prema sopstvenim željama, jer ima već razrađene hobije i široku mrežu poznanstava i dobrih prijatelja. Upravo zato na njega se možete osloniti da će isplanirati izlazak do poslednjeg detalja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug


- Stariji muškarci ne igraju igrice. Oni su do te mere direktni da vam se može učiniti da je njihovo udvaranje na granici drskosti. Ako im se neka žena sviđa, oni neće oklevati da joj to i kažu, pozovu je kada su obećali i vide se s njom u dogovoreno vreme.

- Iskusan muškarac ne obraća pažnju isključivo na formu. Nije opsednut površnim standardima lepote pa mu neće smetati ako niste stigle da se depilirate ili ako vam je frizura nesređena. Uz njega zaista možete da se opustite.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Stariji muškarci ne paniče na spomen dece. Zahvaljujući nećacima ili deci svojih oženjenih prijatelja prijatno se osećaju u njihovom društvu. Uz to, oni umeju da razgovaraju s klincima i da se pobrinu za njihove eventualne probleme.

- Kada je u pitanju seks, između godina i iskustva muškarca stoji znak jednakosti. Dakle, stariji muškarac je mnogo iskusniji ljubavnik od mlađeg zbog čega mu u krevetu ne morate "crtati mape" sa uputstvima. On ume sam da pronađe sve vaše "slabe" tačke koje će vas dovesti do eksplozije užitka.

(Telegraf.rs / Zadovoljna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjak joja

    31. jul 2015 | 05:19

    Mnogo je dobro kad si ozenjen i kad te apsolutno ne zanimaju druge zene. Imas svoju kucu i u njoj svoju malu porodicu i cutis.

  • Moje ime

    30. jul 2015 | 23:38

    Zene vole zrelo a ne kiselo! Muskarci su po tom pitanju manje probirljivi... Jer, oni vise vole meso nego voce. :-D

  • Dani

    30. jul 2015 | 14:28

    Tacno :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA