Evo šta muškarci zaista žele od žena NA PRVOM SASTANKU

Na prvom dejtu nam nije baš prijatno da otvoreno kažemo šta želimo i očekujemo od druge osobe, a sve iz straha da se zbog toga partneru ne učini da smo neprikladni za vezu

  • 6

Iako se misli da su muškarci znatno direktniji od žena u fazi muvanja i upoznavanja, oni jednostavno nemaju hrabrosti da neke stvari traže od žene, a bili bi oduševljeni kada bi ih dobili na prvom sastanku.

Evo koje su to situacije u pitanju.

Da se prve javite

Iako muškaraci vole da sami budu režiseri svog pohoda na "lovinu", ipak velika većina njih oseti ogromno olakšanje kada žena preuzme inicijativu. Žena koja se javi prva zakaže sledeće viđanje može delovati napadno, ali prilikom ugovaranja prvih sastanaka, muškarcima nimalo ne smeta da žena odradi deo posla.

Da im postavljate pitanja

Jedna od najčešćih stvari na koje se muškarci žale jeste činjenica da se žene ne trude oko njih onoliko koliko bi oni voleli. Tu najpre misle na činjenicu da su žene u fazi upoznavanja povučenije i da imaju stav "ja sam ovde da odgovaram na pitanja". Ako ste do sada bile među onim ženama koje se ustručavaju da više govore na prvom sastanku, sada se naoružajte pitanjima jer oni priželjkuju da pokažete interesovanje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Da pokažete interesovanje za njihove hobije

Ovo ne znači da ako vas, na primer, ne zanima fudbal treba da glumite obrnuto, ali muškarci kažu da žene često ignorišu njihove strasti i hobije. Možda nemate dovoljno znanja o nekoj aktivnosti koju on voli da radi u slobodno vreme, ali recite mu da biste volele da vam on o tome kaže nešto više i dobićete dodatne bodove.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Da ih pustite da plate račun

Ne zato što im je muka od emancipacije žena, nego zato što im taj čin pomaže da podignu svoje samopouzdanje. Međutim, to ne znači da oni vole žene koje ni ne trepnu čekajući da im neko plati piće. Njemu će se svideti ako se uhvatite za novčanik u znak ponude da vi platite i, već sledećeg trenutka ga vratite u torbu puštajući ga da ispadne kavaljer.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medicinar Ks

    7. avgust 2015 | 09:34

    Ma muskarac uvek zeli istoo,i na prvom,drugom ili trecem...

  • fap_masina

    7. avgust 2015 | 13:43

    To relativno opet zavisi od muskarca "nisu svi isti" na prvom sastanku nikad ne zahtevam nesto neobicno iskljucivo druzenje, cisto da upoznam osobu... 2) ja sam taj koji treba da sarmira devojku da dobar utisak naravno ostavim a'ne da se smaramo da mi ona postavi po'koje pitanje 3) sto se tice racuna dal'to bio prvi, drugi, treci.....sastanak nema sanse da ga ona plati, za to sam samo ja zaduzen (uz obavezno ostavljanje baksisa konobaru) kavaljerski nema sta.....

  • no name

    7. avgust 2015 | 08:52

    Da rezimiramo: pretvaraj se da si zainteresovana za nesto sto te ne zanima kako bi pokazala interesovanje?! Pretvaraj se da ces da platis ali ustvari neces?! Hm....znaci pretvaraj se da si neko ko nisi da bi bila pozeljna?! E stvarno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA