≫ 

Seks-poze za sve veličine penisa

Kažu da veličina penisa nije bitna za njeno uživanje, ali ono zavisi i od toga kako koristite svoju "alatku"

  • 16

Lepota seksa je u tome što je moguće uživati u njemu na različite načine, odnosno kroz različite poze koje daju drugačiju vrstu stimulansa i kontrolu jednom ili drugom partneru.

Ove stvari svaki muškarac mora da zna da uradi jezikom

Samim tim, prilagođavanje poze dužini penisa može učiniti puno za povećanje i njenog i vašeg zadovoljstva. Prosečni penis u erekciji dugačak je oko 13,12 cm, dok je prosek dužine u opuštenom stanju 9,16 cm.

Za one "manje" ili one koji se tako osećaju

Ako smatrate da je manji od proseka i da to može da pokvari doživljaj, nemojte da paničite. Svakako je najbolja poza otpozadi, koja omogućava najdublju penetraciju. Partnerka će u njoj osećati svaki milimetar svog partnera, a bonus je što njemu ostaju slobodne ruke da je dodiruje. Isto tako, ova poza je često bolna za žene ako je reč o muškarcu s penisom većim od proseka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Za "obdarenu" gospodu

Nešto što zvuči idealno, uopšte ne mora da bude tako idealno ako partnerka pri seksu oseća bol i nelagodnost, a to se lako događa, budući da prosečna vagina u stanju uzbuđenosti može da se rastegne do nekih 16 cm. Ako je vaš penis duži od toga, tada je najbolji izbor "ona gore" ili obrnuta kaubojka, u kojoj partnerka u potpunosti kontroliše dubinu penetracije.

Za prosečne

Iako slobodno mogu da se igraju sa svim pozama, savetuje im se ona u kojoj je ona na njemu, s nogama oko njega, a on je pridržava za zadnjicu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Za one "deblje"

Vagina se nešto lakše prilagođava dužini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati penetraciju. Dobra je poza misionarka s tim da partnerka ima šire razmaknute noge, jer u protivnom trenje može da iziritira grlić materice.

Za one "tanje"

Dužina ponekad nije problem, jer ima i onih koji se opterećuju prečnikom svog penisa. Za veći osećaj ispunjenja, najbolje su poze u kojima su partnerki noge približene - poput seksa s boka, odnosno tzv. poze kašike. Dobar izbor je i ona na stomaku, a on penetrira od pozadi, tako da su partnerki noge skupljene.

Ako ništa drugo, u pomoć mogu da vam priskoče seksi-igračke. Evo koje su najprodavanije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    25. avgust 2015 | 19:29

    Netacno....moj ima manji i poza od pozadi nije neki poseban uzitak ako se ne kombinuje sa analnim....Najvise mi vaginalno prija misionarska jos sko mi malo podigne noge u kolenima.....tad ga najbolje osetim i najvise mi prija.....;-)

  • pffff

    26. avgust 2015 | 01:32

    Ne znam, ali mislim da zenama vise odgovara debeo, nego dugacak a tanak penis...

  • Stevan

    27. avgust 2015 | 00:10

    jeste da je mali, ali me mek kao duša :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA