Žene će probati seks sa osobom istog pola pre nego muškarci!

Žene će pre izaći iz okvira svoje seksualne orjentacije i okušati biseksualnu vezu nego muškarci, pokazalo je novo istraživanje

  • 5

Na osnovu opsežnog istraživanja u kojem je praćen seksualni život 5.000 žena i 4.000 muškaraca od njihovih tinejdžerskih dana do 30-ih godina, ustanovljeno je da žene češće i lakše menjaju mišljenje o svojoj seksualnosti.

UHVATIO JE ŽENU U LEZBO-AKCIJI: Pogledajte šta je prevareni muž onda uradio (VIDEO)

Tokom tog razdoblja žene koje su za vreme praćenja postale majke, izjašnjavale su se kao heteroseksualke u svojim 20-im godinama, a nekoliko godina kasnije, obično nakon razvoda braka, kao biseksualke.

Žene koje se nisu ostvarile kao majke izjašnjavale su se kao heteroseksualne osobe, da bi se tokom vremena takva kvalifikacija menjala u "većinom heteroseksulane" ili "potencijalno biseksulane".

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net /  Photography by BJWOK Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / Photography by BJWOK

Za razliku od njih, muškarci su se u svim periodima izjašnjavali ili kao "100 postotni heteroseksualci" ili "100 postotni homoseksualci", a zanemarljiv broj njih je samo jednom promenio mišljenje o svojim seksualnim afinitetima.

- Ovo bi moglo značiti da je ženska seksualnost fleksibilnija i prilagodljivija od muške - rekla je Elizabet Meklintok seksolog i aktivni istraživač u oblasti razlika i nejednakosti polova koja je vodila istraživanje.

Printskrin: Youtube/Skype Printskrin: Youtube/Skype


Studija je sprovedena nakon što je veliki broj poznatih ženskih osoba javno izjavilo da su biseksulake i da su u prošlosti imale vezu sa osobom istog pola.

Među njima je i glumica Anđelina Džoli koja je priznala da je u mladosti imala aferu sa japansko-američkom manekenkom Dženi Šimicu, kao i trenutno najtraženiji model sveta Kara Delevinj koja je imala strastvenu vezu sa glumicom Amber Herd, kasnije suprugom Džonija Depa.

Ako ne možete da otkrijete svoju seksualnost, konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    26. avgust 2015 | 21:08

    Naravno i lako i lepo i sto da ne !! Ali dva drugara uz svo postovanje mnogo brate ruzno...

  • dokto

    27. avgust 2015 | 12:46

    Ni jedan muškarac nezna i nemoze toliko oralno da zadovolji ženu kao žena ženu toliko njezno jel one znaju gdje je žuta minuta

  • Ivana

    26. avgust 2015 | 21:38

    Aaaaaaxaxaxaxaxaxax,pa naravno.....to je i u prirodi.....od uvek su zene bile zajedno u coporu....stitile se medjusobno....cuvale zajedno decu...timarile se.....dok su muskarci bili jedinke za sebe....Alfa muzijaci.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA