Samo jedan pogled na njene grudi otkriće vam kakva je u seksu! (FOTO)

Samo jednim pogledom na ženske grudi muškarci mogu puno toga da saznaju o ženi, a ono najvažnije je kakav će im biti seks

  • 1

Da li ste znali da postoji "nauka" koja se bavi "proricanjem" budućnosti prema obliku ženskih grudi? Pojavila se u Španiji u 18. veku i navodno je mogla da  ukaže na to kakva će žena biti u vezi jer je otkrivala sve o njenom karakteru i seksualnosti.

Evo šta vaše grudi kažu o vama.

Okrenute prema dole

Grudi zakrivljene poput odskočne daske odaju izrazito temperamentnu i oštroumnu ženu. Ovaj tip žena lako se prilagođava životu s bilo kojim muškarcem jer su verne i spremne na promenu, a ono što će vam se najviše svideti - prihvataju sve igrice u krevetu.

Trouglaste

Dame čije se grudi kada se sagnu formiraju u oblik kupe ubrajaju se među najuzbudljivije i najsamostalnije pripadnice slabijeg spola. Za njih u seksu ništa nije zabranjeno i neprivlačno, a u jednom danu mogu da promene po nekoliko partnera.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Okrugle poput jabuke

Većina žena s okruglim grudima je frigidna i potrebno je dosta truda i vremena da ih dovedete do orgazma. Pozitivno je to što su spremne da isprobaju bilo koju pozu u krevetu kako bi usrećile svog partnera. Ove žene uglavnom imaju mali broj partnera u životu, a često pokazuju da su pametnije od svojih muževa.

Plavi patlidžan

Iako je ovo oblik sa kojim su žene najmanje zadovoljne, žene sa grudima koje su izdužene poput plavih patlidžana su prepune ljubavi. One su jednostavne, saosećajne i u krevetu vole klasiku i sklone porodičnoj atmosferi pa će muškarac uz njih sigurno dobiti etiketu papučara.

Ma koliko bile predivne na izgled i dodir, prevelike grudi mogu ugroziti život dama koje ih imaju


Silikonske

Mada ne možete znati izvorni oblik grudi žene koja je ugradila silikone, sama činjenica da nije bila zadovoljna svojim oblikom ili veličinom može vam dosta reći o njoj. Takve žene mnogo polažu na formu, dosta pružaju ali mnogo i traže od partnera, a u krevetu nikada neće zapostaviti sebe.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

(Telegraf.rs / Portal oko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA