Ljubomorne ste što vaši muškarci snimaju druge žene? Ne bi trebalo, a evo i zašto

Većinu žena izluđuje kada njihovi partneri odmeravaju druge žene na ulici, ali muškarci otkrivaju da ta ljubomora nema nikakve osnove

  • 7

Bez obzira na to koliko je žena privlačna i samouverena, samo jedan pogled njenog voljenog u pravcu druge žene koju "snima ispod oka" dovoljan je da izazove lavinu ljubomore.

Iako ima onih koje će to progutati bez reči, većina žena to tumači u stilu: "sigurno misli da je lepša i zgodnija od mene" . Ipak, muškarci tvrde da to nije istina.

Muškarci, ustvari, gledaju druge žene samo zato što nisu slepi. To što su u vezi ne znači da su izgubili smisao za lepo. I to je sve.

Iako katkad zaista pomisle kako je devojka koju su videli u prolazu atraktivnijia od njihove partnerke, muškarcima to nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne nju, znači da vam je posvećen.

Foto-ilustracija: Foter.com / Www.CourtneyCarmody.com/ Foto-ilustracija: Foter.com / Www.CourtneyCarmody.com/

Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebalo da znaju: to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj maštaju narednih pet dana. Najčešće im ta žena "ispari" iz glave čim prođe pored njih, što znači da možete da prestanete da se mučite i uživate u vezi jer zaista nemate razloga za stres.

(Telegraf.rs / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alicia

    3. septembar 2015 | 02:40

    Pa i mi zene nismo slepe...volimo i mi dobrog macana da vidimo i jos ako zamirise neki parfem...sto ne znaci da bi o njemu mastale jos tri dana...reciprocitet je lek:)

  • Nana

    2. septembar 2015 | 17:41

    Muškarci, šta vi kažete o ovome?

  • Fap_masina

    2. septembar 2015 | 20:24

    Za lepom zenom se i zene okrenu, ja stvarno volim da bacim kulturan pogled na lepo zensko. Na pocetku veze devojka se ljutila, lepa rec sve resi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA