Muškarci, pazite se podvale! Šokiraće vas na šta su sve žene spremne da vas nateraju na brak

Zamislite da vam neka devojka, s kojom ste spavali samo jednom i nikad više, jednog dana samo dođe i pokaže snimak sa ultrazvuka na kom se, navodno, vidi dete koje ste joj vi napravili. Verujemo da ste častan čovek pa nećemo ni da vas pitamo šta biste uradili. Ipak, ne gubite nadu! Možda je sve to gnusna laž!

  • 6

Neke žene se ne libe ničeg kad žele da primoraju nekog muškarca da ih oženi. Dovijaju se na sve moguće načine, a doskora je vrlo popularno bilo podvaljivanje lažnih testova na trudnoću. Međutim, sada je sve to otišlo korak dalje i to u potpuno suludom pravcu.

HIT OGLAS NA FEJSU: Beograđanku dečko hoće da ostavi, ona hitno traži pozitivan test za trudnoću!

Ovde se ne radi o lažnom testu na trudnoću, jer to nije dovoljno efektivno. Ako se pitate kako je uopšte moguće nabaviti opsežnu medicinsku dokumentaciju o trudnoći, koja deluje vrlo autentično - znajte da jeste. I to veoma lako

Na sajtu Fake Baby mogu da se naruče snimci bebinog ultrazvuka, a da sve bude zanimljivije, možete da birate koliko je stara beba u stomaku, da li hoćete blizance, trojke...

6 razloga zbog kojih može da vam kasni menstruacija a da to nije trudnoća

Foto: FakeBaby Foto: FakeBaby

Možete da izaberete sve podatke, dakle, napišete svoje ime i prezime, ime bolnice i lekara kod kog ste bili na pregledu, čak možete i da izaberete da beba na snimku pokazuje srednji prst ili da ima lice vanzemaljca, a snimak će vam stići na adresu.

Printskrin: FakeBaby Printskrin: FakeBaby


Za one devojke koje hoće da odu i korak dalje, mogu da naruče i lažni stomak.

Foto: FakeBaby Foto: FakeBaby

Na sajtu "FakeBaby" insistiraju na tome da se njihovi proizvodi i usluge koriste samo radi zabave i upozoravaju da ukoliko bi neka devojka počinila ozbiljan oblik prevare, mogla da snosi i teške zakonske posledice.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, ako sumnjate da vam je vaša "draga" podvalila, predlažemo vam da je uzmete za ručicu i odvedete kod nekog pouzdanog ginekologa koji će na vaše oči razvejati sve vaše sumnje. Ali, spremite se da i na to da ćete možda i stvarno postati ćale!

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    3. septembar 2015 | 14:18

    Mene su preko facebook-a,kontaktirale devojke koje su mi nudile novac u zamenu da se popiskim na teat za trudnocu a onda da im taj isti prodam.....to je bilo pre par meseci dok se nisam porodila....Naravno da nisam pristala,jezivo je tako nekom nesto uraditi i podvaliti....Sa takvim stavrima se ne treba saliti...

  • Milia...3

    4. septembar 2015 | 14:07

    Neke su kvarile vodokotliće u domu zdravlja, na (ginekologij) i umakale testove! Poznato da trudnica mora da ode do vc, kotlic ne radi par nih i eto koncentracija urina 100%! Ima odvratnih zena! Na žalost . A da ne govorimo o zameni zdravstvene knjizice i slicnih stvari! Novac je cudo!

  • Перагеније

    3. septembar 2015 | 23:37

    Свеједно. Увек навијам за жене! Само напред!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA