Mali trik da smuvate SVAKOG muškarca!

Sviđa vam se neki dečko, ali nemate predstavu kako da mu to dovoljno suptilno pokažete, a da on ne pobegne glavom bez obzira? Evo šta treba da uradite

  • 2

Verovali ili ne, ignorisanje, nedostupnost i mala doza misterioznosti predstavljaju pravi magnet u muško-ženskim odnosima. Tačnije, ako drugoj strani ne pokažete na prvu loptu koliko ste zainteresovani, to i te kako može da probudi njihovo interesovanje za vas!

Dakle, iako većina pretpostavlja da je konačno došlo vreme da se emocije liberalizuju i da više ništa nije tabu, jedna stvar važi od davnina - ako se pravite da vas je baš briga za njega, on će još više da se zainteresuje!

Isto je i sa ženama: čim joj muškarac stavi do znanja da mu se sviđa, ona nije toliko zainteresovana. U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena, koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju.

Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su najviše reagovale žene iz treće grupe - njih su zapravo najviše privukli muškarci koji deluju nezainteresovano.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I koliko god da su se vremena promenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.


Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIJA

    6. septembar 2015 | 09:08

    Kod mene ne obratno. Ako je neko nezainteresovan za mene ne može me privući ignorisanjem.

  • ilija

    8. septembar 2015 | 00:44

    A sta ako mi se cura ne svidja? Jel pali ovaj "trik" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA