Prepoznajte ženu koja je upravo imala seks!

Žene vam se sigurno neće pohvaliti da su sinoć imale seks, ali zato postoje signali koje ne mogu da sakriju

  • 1

Muškarce je relativno lako prepoznati čim su imali seks. Hodaju pola metra iznad zemlje, zvižde i pozdravljaju ljude koje inače izbegavaju u širokom luku.

A ako ih niste provalili, velika je verovatnoća da će vam to sami reći, čisto da se pohvale, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio devojku koja mu se sviđa.

Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona imala seks prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), čudno hoda, ima raščupanu kosu, šljivu na vratu ili razmazane ostatke šminke? Evo odgovora.

Više vas privlači

Što ima više seksualnih aktivnosti u životu, njeno telo će da luči više feromona, hemijskih glasnika koje telo luči da privuče suprotan pol. Zapravo, ako stojite pored nje i osetite da vam se “pali motor”, velika je verovatnoća da je ona već imala seks. Više sreće drugi put...

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Srećnija je

Istraživanje na 15.000 ljudi pokazalo je da su oni koji imaju seks dva ili tri puta nedeljno, 55 odsto srećniji od onih koji apstiniraju. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je srećnija nego inače.

Ne prigovara

Hormon oksitocin je čini zadovoljnijom. Žena koja je upravo imala seks ne zvoca mnogo... Ona ne primećuje svakodnevne gluposti koje je inače nerviraju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Zgodnija je nego inače

Naučnici su dokazali da je ljudsko telo daleko zdravije kad praktikuje seks. Mišići se razgibaju, krvotok procirkuliše, što je uvek dobro. Ako vam se čini zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vežbanje, znajte šta je u pitanju.

Naspavana je

Žene nakon orgazma luče za 30 odsto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, verovatno je nakon seksa odlično spavala.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Manje je zahtevna

U ovom slučaju uključuje se hormon oksitocin, koji će je učiniti zadovoljnijom, pa neće biti toliko razdražljiva. Ovaj znak ćete verovatno najlakše prepoznati.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    19. septembar 2015 | 11:19

    Uglavnom se ovde prepoznaju one sto ga nemaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA