Spavam s dvojicom muškaraca! Kome prvo da priznam?

Da li ste nekad imali paralelnu seksualnu vezu s dvojicom muškaraca? Šta biste vi poručili ovoj ženi?

  • 10

Jedna žena, koja ima paralelne seksualne odnose s dvojicom muškaraca, obratila se Dejli mejlu za pomoć sledećim pitanjem. Evo u čemu je njen problem.

SVAKOG VIKENDA IMAM SEKS SA DRUGIM MUŠKARCEM: I za to imam baš "dobar" razlog (VIDEO)

Pitanje:

Kada se moj sin odselio, njegov otac je takođe otišao kod svoje bivše devojke. Prošlo je nekoliko godina i počela sam ponovo da izlazim s muškarcima i ušla sam u seksualne odnose s dvojicom muškaraca.

Njih dvojica ne znaju jedan za drugog, ali nismo se ni obavezali na vernost. Mogla bih da nastavim ovako, ali prijatelji mi kažu da to nije fer. Šta da radim?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Odgovor:

Odgovor zavisi od toga kakve su moralne norme muškaraca s kojima ste u seksualnim odnosima. Međutim, ako nijedan od njih nije svestan toga, onda je teško saznati da li bi im smetalo kad bi saznali da žena s kojom imaju seks, spava s još nekim, a da pritom ne saznaju za celu situaciju.

Da li su se obojica izjasnili da im odgovara takav odnos, dakle, samo seks bez obaveza? Ako nisu, onda ste na potencijalno opasnom terenu. Ljudi uglavnom ne pričaju o tome da li žele vezu tokom prvih nekoliko meseci odnosa, ali to ne znači da ne žele tako nešto.

Bitna je stvar i to kako se vi osećate povodom tog dualnog odnosa? Da li je to nešto što ranije, dok ste bili u vezi, niste odobravali?


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Da li se osećate iznevereno, pa vam je sada teško da verujete nekome? Ako je to tačno, niko ne može da vas krivi. Svi se osećamo ranjivo nakon što nas je neko povredio, ali ne smemo da dozvolimo da zbog nepoverenja mi povređujemo druge.

Možda je u pitanju to da posle odnosa jedan na jedan želite malo slobode. U tome nema ničeg lošeg, ali morate biti načisto s tim da takav odnos svima odgovara.

Čitava situacija izgleda kao da vi ne želite da izaberete jednog od njih, ali da li možete da nastavite tako zauvek? Iscrpljujuće je stalno pokušavati da se jednako posvetite obojici, da delite svoju pažnju, intimnost i ljubav na dva dela, pogotovo u tajnosti.

Da li mislite da ćete moći da verujete bilo kome od njih dvojice ako oni vama ne mogu da veruju.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs.

(Telegraf.rs / DalyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    14. septembar 2015 | 19:40

    Nepricaj ni jednom,trazi treceg.

  • Dvocevka

    14. septembar 2015 | 15:43

    Ja bih joj predlozio da napravi sendvic ...

  • Damir

    15. septembar 2015 | 12:31

    Nepriznaji ni jednom koristi obojicu dok sami ne saznaju sladje je kad imas da promjenes samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA