5 ključnih grešaka koje pravite tokom seksa

Pažljivo čitajte!

  • 4

Kada je u pitanju zadovoljavanje žena u krevetu, muškarcima definitivno nije baš lako. Neki se trude i daju sve od sebe, dok se drugi uopšte ne trude, a mnogi su barem jednom napravili neko do ovih grešaka.

3 koraka da svoj SEKSUALNI ŽIVOT sačuvate od dosade

Preterano stenjanje

Ovo možda i nije greška, ali svejedno žene to ne vole. U pornićima ste naravno videli da frajer stenje bez prestanka, ali u stvarnom životu to niti želimo, niti očekujemo.

Podivljali prsti

Pornić opet i opet pogrešno. Kada su u pitanju stvari koje nam radite s prstima, morate krenuti veoma nežno. Mnogi muškarci prste pretvori u pneumatsku bušulicu, što nije baš ugodno, a ni zabavno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Udarci po klitorisu

Nežni deo kod žena jeste klitoris, koji očekuje nežan tretman. To što ste ga napokon pronašli, ne znači da morate po njemu lupati kao po pisaćoj mašini.

Konstantno menjanje poza

Nađite nekoliko dobrih poza i njih se držite. Kada je seks u pitanju, žene ne očekuju lunapark, a menjanje poza svaka dva minuta neće stvoriti utisak da je seks odličan - samo da je veoma naporan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Potpuni gubitak interesa nakon seksa

Možda se vama nakon seksa ne mazi, ali nama da. Ukoliko se okrenete na stranu i počnete da hrčete, niste obavili dobro posao.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wcjezakon

    21. septembar 2015 | 19:54

    Iskreno mislio sam da menjanje poza pomaze :-/ Za ostalo se slazem i pokazalo se kao tacno, mada nikada mi ni jedna devojka nije skrenula paznju da joj smeta promena poze. Iskreno postane monotono ako se fura samo misionarska ili kaubojka...

  • The Spatula

    21. septembar 2015 | 19:52

    Ma kakvo hrkanje! Posle prvog, dolazi drugi, treci... Jel tako moja draga kopijo?

  • Jasna

    22. septembar 2015 | 11:03

    Ziva istina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA