Jedina stvar koju devojke ne mogu da "ugrade", a muškarci se baš na to najviše lože!

Poznato je da su devojke spremne na razne zahvate da bi izgledale privlačnije muškarcima, ali za ovu stvar ne postoji nikakav zahvat

  • 8

Muškarci i žene često imaju potpuno drugačije poglede na to šta je idealan partner. Dok žene traže ljubav i sigurnost, muškarcima su važne neke druge stvari.

Evo koliko je za vezu bitna razlika u godinama

Portal za upoznavanje OK Cupid sproveo je istraživanje kako bi doznao u kom uzrastu su žene muškarcima najprivlačnije i menjaju li se njihova očekivanja s godinama, ali i šta žene misle po ovom pitanju. Došli su do vrlo zanimljivih rezultata.

Koliko god da imaju godina, pripadnici jačeg pola preferiraju žene koje su u svojim dvadesetim. Što znači da čak i muškarac od 50-60 godina smatra da bi uz njega najbolje pristajala zgodna devojka u srednjim dvadesetim!

S druge, strane, žene do 29. godine života više vole nešto starije muškarce, u tridesetim su im najzanimljiviji muškarci koji su njihovo godište, a nakon 40. rođendana, ako su solo i one počinju da gledaju mlađe muškarce, doduše mlađe po nekoliko godina, prenosi Index.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stručnjaci smatraju da se objašnjenje krije u biološkim razlozima, jer su mlađe žene su vitalnije i plodnije. Drugi pak tvrde da to zato što je devojke u dvadesetim lakše impresionirati od zrelih žena koje već imaju karijeru i znaju šta žele od života i partnera.

Pratite Telegraf i na Vajberu!


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA