Zbog ovih slika s venčanja plače ceo svet! Spremite maramice i vi (FOTO)

Kad budete shvatili zašto je na ovim slikama muškarac zgrabio drugog muškarca za ruku i vi ćete ostati u suzama, baš kao i svi svatovi

  • 6
Foto: Delia D Blackburn Photography Foto: Delia D Blackburn Photography

Kad ju je angažovao još jedan zaljubljeni par da fotografiše njihovo venčanje, fotograf Dilija Blekburn nije mogla ni da zamisli kakve će prizore snimiti i da će najveće zvezde venčanja postati otac i očuh mlade.

UPOZNALI SMO SE SA 4 GODINE I ZAJEDNO SMO 4 DECENIJE: Ova ljubavna priča će vas ostaviti bez daha!

Bez brige, nisu se potukli. Štaviše, uradili su nešto što je dirnnulo stotine hiljada ljudi širom sveta.

Foto: Delia D Blackburn Photography Foto: Delia D Blackburn Photography

Fotografije sa venčanja Britani Pek podelilo je preko pola miliona ljudi, a lajkovalo ih je zasad već milion i dvesta hiljada. Dilija Blekburn je na svom Fejsbuk profilu objasnila i šta se to tačno dogodilo.

- Nabavite maramice, biće vam neophodne da dok budete gledali ove slike. Otac mlade, Tod Bakman, doveo svoju ćerku do tačke sa koje je trebalo da krenu ka oltaru. Odjednom, on je zastao, prekinuo ozbiljnu ceremoniju i dok su zvanice bili u potpunom šoku, otišao je do očuha svoje ćerke. Ispružio je ruku i svoju šaku stavio u šaku sadašnjeg muža svoje bivše žene. Poveo ga je do Britani i zajedno su je odveli pred sveštenika i mladoženju – objasnila je Dilija, prenosi 24sata.hr.

Foto: Delia D Blackburn Photography Foto: Delia D Blackburn Photography


- Niko od zvanica nije mogao da zaustavi suze, pa čak ni ja. Porodice će nam biti onakve kakvima ih stvorimo. Podredite se svojoj deci, a ne svom egu. Čestitam Todu što je svojoj ćerki pokazao što je to prava ljubav - zaključila je ona.

Foto: Delia D Blackburn Photography Foto: Delia D Blackburn Photography

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Delia D. Blackburn Photography)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    30. septembar 2015 | 16:48

    Ako je očuh brisao nos, vozio doktoru kad je imala temperaturu, čekao da se vrati kući kasno iz škole ili iz grada... on je otac isto kao i biološki i zaslužuje da stoji pored nje u njenom najvažnijem trenutku u životu. Ali bitno je i to što je pravom ocu važnija njena sreća toga dana nego njegov ogo. Ta djevojčica je srećno dijete/djevojka.

  • Kmekme

    30. septembar 2015 | 12:19

    Puuuu, isplakah se ziv

  • Rodjak Joja

    2. oktobar 2015 | 09:05

    Brak se na zakost zavrsio. To je velika nesreca iako mnogi ne misle tako. Dosao je nov covek u zivot majke i cerke. Ako je bio lojalan, ako je nosio teret ocinstva kako to oravi otac nosi zasluzuje sve najbolje u zivotu. Nije vazno cije je dete jer dete je samo dete. Vazno je ko ga odgaji i ko od njega napravi uzornu i samostalnu osobu. Prema tome i otac i ocuh zasluzuju ovo nesto a neka su srecni kad su ovako dobri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA