VELIČINA JE BITNA, MOMCI: Od nje zavisi s koliko ćete žena imati seks!

Prosečan muškarac u životu će promeniti sedam do osam seksualnih partnerki. Ipak, u zavisnosti od veličine, taj broj može da bude i mnogo manji

  • 13

Mnogi tvrde da veličina nije bitna. Međutim, kad su u pitanju šanse kod suprotnog pola, niskim muškarcima se sreća baš i ne smeši.

KAKAV UKUS IMA VAŠ PENIS? Devojke slikovito opisale kakvog su ukusa polni organi njihovih momaka

Kako pokazuju podaci najnovijeg istraživanja, mladići koji su nižeg rasta će u proseku spavati s mnogo manje žena nego njihovi viši drugari. Jedan momak koji ima između 30 i 44 godine imaće u proseku seksualnih iskustava sa sedam pripadnica nežnijeg pola.

No, ukoliko je baš nizak, šanse mu padaju na maksimalnih pet partnerki. Tek nešto malo bolja situacija je s previsokim momcima od kojih, takođe, devojke mahom zaziru.

- Naša studija dokazala je da je visina i te kako relevantan faktor u izboru partnera. Žene uglavnom vole momke koji su nešto viši od njih i dosta njih ima jasno zacrtane standarde visine ispod kojih ne idu – objašnjava doktor Dejvid Frederik profesor psihologije na Čepmen univerzitetu u Kaliforniji.

Slična stvar je i s debljinom. Gojazni i muškarci srednje težine imaće više seksa od izrazito mršavih momaka.

Kad su žene u pitanju, pokazalo se da kod njih visina nije toliko presudan faktor za to koliko će seksualnih partnera promeniti, ali kilaža i te kako jeste. Nažalost, najgore prolaze mršavice.

Foto-ilustracija: blog.naver.com Foto-ilustracija: blog.naver.com


Ipak, psiholozi ne smatraju da mršave žene nisu privlačne suprotnom polu, već da se one same ne osećaju dovoljno dobro u svom telu i mogu da imaju psihičkih problema, pa samim tim se i ne izlažu muškim pogledima.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Unutrasnja kontrola

    1. oktobar 2015 | 16:55

    Debeo novčanik i visina nije bitna!

  • Belzebup

    3. oktobar 2015 | 12:05

    Prosecan muskarac, ce za svoj zivot promeniti sedam do osam seksualnih partnerki????? Pa ja ne znam ako je tako, onda sam i ja i svi moji prijatelji nadprosecan, mislim sedam do osam, koja vam je to studija, imam 32 godine i odavno sam utrsoatrucio tu cifru, i cisto sumnjam da postoje uopste muskarci koji su za svog zivota bili sa sedam osam zena, studija vam nema veze sa zivotom!

  • Čiča-deda

    1. oktobar 2015 | 22:47

    Samo je važno da se sredine poklapaju,sve ostalo je stvar šarma i ubeđivanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA