Rešite TEST i saznajte da li je on gospodin PRAVI!

Već neko vreme se zabavljate sa novim dečkom i stvari postaju ozbiljne, ali iako vam je lepo, vi niste sigurni da li je on “taj” ili je bolje da pobegnete na vreme? Uradite ovaj test sami sa sobom i znaćete na čemu ste

  • 1

U današnje vreme nije lako pronaći osobu s kojom biste se usudili da se obavežete da ćete zajedno provesti život. Uostalom, kako da znate da je baš taj muškarac dobar za vas i vaša prava ljubav?

Ovih osam znakova može vam i te kako olakšati da prepoznate da li je onaj pravi konačno tu. Odgovorite sebi iskreno na ova pitanja i znaćete istinu:

Poštuje li vas?

Ako je odgovor da, to je jako dobar znak. Ljubav nastaje iz poštovanja. Nikog ne možete voleti ako ga ne poštujete. Onaj koji vas voli, tražiće vaše mišljenje i tretiraće vas kao produžetak sebe.

Misli li da ste lepi?

Koliko vam je neko lep, nije sve stvar fizičke privlačnosti. Kada nekog volite zbog onog što on jeste, onda vam je lepo sve vezano uz tu osobu.

Ceni li vas?

Nikad se ne bi trebalo da osećate loše zbog ijednog muškarca. Ako osećate da vas ne ceni dovoljno, nešto nije u redu. Život je stresan i brz, i baš zato je važno da ste s osobom koja vas podržava.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Trudi li se?

Vredni ste svake sekunde koju vam posveti. Pravi muškarac to nikad neće postaviti kao pitanje i uvek će naći vreme za vas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Vidi li budućnost s vama?

Muškarac koji je ozbiljan, imaće s vama takve namere. Neće imati problema da pravite zajedničke planove. Bilo da je reč o rođendanu vaše drugarice, novogodišnjim praznicima ili odmoru sledećeg leta, neće mu biti problem to isplanirati, jer sebe vidi sa vama i za nekoliko meseci ili godina.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Podržava li vas?

Život je takav, dogodi se otkaz, bolest ili jednostavno teži period. Prava je ona osoba koja vas neće napustiti, već će biti tu da vas podržava i podiže.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Možete li s njim da budete skroz otvoreni?

Uteha u vezi dolazi iz činjenice da u bilo kom trenutku možete budete potpuno iskreni prema partneru. Važno je i da vas nikad ne osuđujet. Dobar muškarac će vas motivisati da mu se otvorite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Osećate li sigurnost uz njega?

Muškarcima je jedan od najvećih komplimenata kada im kažete da se osećate sigurno kad ste sa njim. Bez obzira na sve ostalo, ako žena kraj partnera uveče ne može mirno da spava, nešto ne valja.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA