Šest trikova da osvojite muškarca koji vam se sviđa

Možda mislite da je izgled jedini faktor da privučete muškarca, ali u stvari to je samo jedna stvar, a najvažnije je nešto drugo. Evo i šta

  • 6

Najpoželjnije žene obično su one najsamostalnije. Zbog čega? Jer su samostalne žene po pravilu jake i neće trpeti da ih muškarac tretira loše u vezi, a to, ne samo da je muškarcima privlačno, već je i odličan stav za život.

MESTO ŽENE U ISLAMU: Vredi kao pola čoveka na sudu, ali nije baš sve crno kao zastava Islamske države (FOTO)

Ovo su odlike po kojima se ova vrsta žena razlikuje od drugih:

Nisu lake

To ne znači da će igrati igrice, već naprosto znači da ih nije lako osvojiti. One neće pokleknuti pred bilo kojim zgodnim tipom koji očijuka s njima. Ako muškarac želi da osvoji takvu ženu, moraće malo više da se potrudi, jer ona zna koliko vredi i da ima druge opcije - ne mora da pristane na prvu. A muškarci će ipak više ceniti osobu oko koje će se malo potruditi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

One veruju u ljubav

Cinizam je prirodan ljudima - uostalom, nije teško biti malo ciničan nakon što ste neko duže vreme proveli slobodni – međutim, jake žene će zadržati optimizam. One će održati romantiku živom. Ako ne očekujete puno od muškarca kojeg volite, pre ćete pristati na nešto prosečno jer ne očekujete mnogo. No, ako počnete da verujete da vi zaslužujete nešto zaista vredno, kao i da negde tamo postoji muškarac koji vas zaslužuje, nećete trošiti toliko vremena na kretene.

One ne trpe "sranja" i ne samozavaravaju se

Muškarci umeju da igraju svoje ljubavne igrice, sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu, ali većina samostalnih žena neće to trpeti. One neće lagati same sebe da će se on promeniti, niti će to pokušavati. One će slušati svoju intuiciju i same sebi priznati istinu, koliko god ona neprijatna bila. Ako se čini da on nije u potpunosti posvećen ovoj vezi, daće mu to do znanja, kao i da neće tolerisati takvo ponašanje.

One ne prave kompromise kad su u pitanju ključne stvari


Postoji mnogo prilika za kompromis s partnerom - njegov stan ili vaš, misionarka ili otpozadi, romantična komedija ili triler - ali postoje i druge stvari oko kojih bi stav i ponašanje trebalo da budu jasni (i koji nisu podložni raspravama), kao što je prilika da oboje partnera budu saslušani, cenjeni, jednaki, da budu podrška. Samostalna žena to razume i neće pristati na ništa manje.

Ne plaše se da budu same

Samostalnoj ženi nije potreban neko da joj ispuni život jer je ona već kompletna osoba sama po sebi. Imati ispunjen život - što uključuje divne prijatelje, karijeru koju voli i razne hobije i strasti - to je recept za sreću. To je i recept da upozna pravu ljubav koju zaslužuje, jer se ne plaši da bude sama, onda neće pristati na nešto osrednje ili vezu s lošim muškarcem.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

One se fokusiraju na snagu, ne na slabosti

I snažne žene su ponekad nesigurne kao i svi mi ostali, ali one im ne dozvoljavaju da ih ta nesigurnost obeleži, kao ni da se odrazi na njihov život. Iako je nesigurnost prirodna, svi mi moramo da se potrudimo da utišamo te beskorisne, negativne misli koje nas deprimiraju i sputavaju. Na kraju, što se više ponašate kao snažna, poželjna žena, to će vas muškarci više smatrati takvom.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Žena.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    8. oktobar 2015 | 18:30

    Kad osvojis nekog pomocu trikova ocekuj ubrzo i kraj predstave.

  • Necu da kazem,ko sam.........

    8. oktobar 2015 | 09:47

    Meni trikovi nisu potrebni.......

  • H r v a t Srbija

    8. oktobar 2015 | 08:16

    Muskarci uopste ne vole tkz. jake zene,jer to su zene koje ne postuju nista,misle da su uvjek u pravu...Nama u Srbiji trebaju albanke hriscanke koje ce postovati muza i radjati djecu...One su patrijahalno vaspitane i znaju cjeniti muza,familiju itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA