Smuvala se s tipom u diskoteci, objavila fotku na Fejsu, a onda je nastao HAOS!

Upoznala je momka koji joj se sviđa i ljubila se s njim u klubu, ali je pogrešno zapisala njegov broj pa je pokušala da ga nađe preko Fejsbuka. Pogledajte kako se sve to završilo

  • 4

Pipa MekKini htela je preko Fejsbuka da pronađe dečka s kojim se smuvala prethodne večeri, a nije ni sanjala da će se ta potraga pretvoriti u pravu internet senzaciju. Još kad se ispostavilo da on ima devojku...

Foto: Facebook Foto: Facebook

Izgleda da se više ništa ne može sakriti, jer čim se pojavi na društvenim mrežama, odmah svi sve znaju. Zbog nekoliko selfija, ovaj momak, po imenu Met Stivens, ostao je bez obe devojke, ali je barem postao internet zvezda.

Pipa i Met su proveli ludo veče zajedno u klubu, on joj je dao broj telefona, ali je ona u brzini pogrešno zapisala. Sutradan je odlučila da ga potraži preko Fejsbuka i okačila selfi s njim, s pitanjem da li ga neko od njenih prijatelja poznaje. Objava je ubrzo šerovana nekoliko hiljada puta, skupila je 20.000 lajkova i više hiljada komentara.

Printskrin: Facebook/Pippa Mckinney Printskrin: Facebook/Pippa Mckinney

Ne samo da je Met pronađen, nego se ispostavilo i da ima devojku, Emili, koja ga je posle ovoga ostavila.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA