Ako je vaš muškarac ovakav, prevariće vas 100%

Iako muškarci vešto prikrivaju flertovanje, taj deo njihove ličnosti mora se znati prepoznati na neki drugi način

  • 7

Muškarci koji flertuju sa svakom ženom na koju nalete i koji uspeju da je odvuku u krevet, definitivno ne bi trebali biti izbor bilo koje žene.

Iako oni to vešto prikrivaju, taj deo njihove ličnosti može se prepoznati na neki drugi način.

Srećom po žene, svi takvi muškarci imaju nekoliko zajedničkih karakternih osobina koje će ih odati, pa da vidimo o kojima se radi.

Kako da vaš muškarac u krevetu izdrži duže!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Flert - ako ustanovite da on uvek flertuje ne samo sa vama, nego i sa ostalim ženama u društvu, bilo bi pametno odmah otići što dalje od njega.

Iskompleksiranost - nesigurni muškarci koje brine izgled, plata, ponašanje i slično verovatno će biti neverni, jer se tako osećaju sigurnije i jače.

Narcisoidnost - takvi su muškarci skloniji neveri jer žene doživljavaju kao objekte, a kako su sebi najvažniji, jednostavno nisu dobar izbor.


Šest trikova da osvojite muškarca koji vam se sviđa

Nedostatak intimnosti - hladni ljudi nisu neko društvo, ali to ne znači da ne mogu naći osobu za vezu. Ali, kad takvi postanu nakon nekog vremena, možete biti sigurni da se nešto čudno dešava.

Strah - svi volimo da naše ostane naše, čuvamo privatnost do neke razumne mere, ali oni koji panično reagiraju kad nemaju pri ruci mobilni telefon, sigurno nešto skrivaju.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Metro portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    9. oktobar 2015 | 09:56

    Prevarice i fin, nezan, pazljiv, dobar ,itd...ako ne dobija ono sto ocekuje i zeli od svoje lepse polovine ! Uvek postoji sansa da mu neka zena zaintrigira mastu, ne opterecujem se time, trudim se da budem najbolja verzija sebe, ako me prevari, to nije moj problem, vec njegov !:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA