TRENER ZAVOĐENJA SAVETUJE: Budi kul i osvoji je pomoću trika! (FOTO/VIDEO)

Ljubavni trener Petar Vagić tvrdi da je ključ zavođenja u opuštenosti, dok su svi trikovi i fazoni dozvoljeni. Za upešnu vezu bitni su bliskost i trajnost

  • 6

Ako vam priča o muvanju zvuči kao biblijska istina, ako o ženama znate ono što i one same ne znaju, ali vam se na sceni sa suprotnim polom muškost topi i smanjuje, vrlo je verovatno da vam je neophodna hitna pomoć profesionalnog ljubavnog trenera.

Kao i sve drugo, i veštine zavođenja mogu se naučiti i što se češće isprobavaju, više ulaze u krv, pa ženski skalpovi padaju na sve strane, garantuju u školi zavođenja.

Kako je do svoje 21. godine bio veoma stidljiv i uplašen, toliko da se gubio čak i onda kada bi se na telefonu za informacije javila žena, Petar Vagić, instruktor zavođenja, rešio je da se izbori sa tim problemom.

- Bio sam toliko stidljiv da je to bilo strašno, a onda sam otkrio NLP zavođenje, sistem komunikacije koji veže psihološki i komunikološki aspekt u neku vrstu programa. Polaznici u školi zavođenja uče da komuniciraju i shvataju socijalne odnose na pravi način, pre svega one sa suprotnim polom, uče kako da čitaju signale ženske zainteresovanosti - kaže Vagić.

Da bi neko postao šmeker i zavodnik kome je teško odoleti  najvažniji je "kul" faktor, a kako dostići visok nivo istog uči se kroz deset osnovnih faza u školi za ljubav. Za prvi utisak potrebno je celih sedam sekundi, tokom kojih treba probiti led i privoleti damu na konverzaciju, dok u drugoj fazi dolazi do autentične konekcije, gde se parovi pronalaze kao partneri.

Za srpske devojke generalno važi da su lepe, ali pomalo uobražene i zatvorene za komunikaciju, pa su strancima koji dolaze u Beograd neophodni saveti kako da im priđu. Klaus Vanderštajn, koji je na odmor došao iz Francuske, nije gubio vreme, pa je savete potražio direktno od Petra Vagića, a evo i šta je naučio.

Trener zavođenja kaže da je najbolje za prvi start smisliti neku zanimljivu igru, na primer nacrtati magični sto, pomoću kojeg će se devojci koju startujete ispuniti želja. Malo se poigrajte i tražite od devojke da vam pozajmi novčanicu na kojoj će napisati svoj broj telefona.

Kad se igra završi, magičnu olovku dama dobija na poklon, a novčanicu zadržava zavodnik pod izgovorom da mu treba broj telefona jer želi da se vide ponovo.


Zavođenje mnogi vide kao vid manipulacije, a Vagić tvrdi da u pitanja morala ne treba ulaziti, a kome je do toga zna gde bi trebalo da ide. U školu najčešće dolaze mladići nakon tragičnih raskida ili ih prijavljuju majke i prijatelji, a raspon godina  kreće se od 28 do 52, koliko ima najstariji učenik zavođenja. Nastava je interaktivna, a na terenu se izvode simulacije.

- Dešava se da i grupa od devet polaznika krene zajedno u lov. Tada je bitno da ekipa pokaže koliko je kul, a ribe same upadaju u mrežu. U svrhu boljeg ulova preporučljivo je biti zabavan, đuskati i jednostavno pokazati da je društvo zabavno i OK. Za prvi start  uvek savetujem da to bude knjižara, parfimerija, prodavnica ili ulica - naglašava Vagić.

Stručnjak za zavođenje žena tvrdi da su tri sastojaka koja uspešan zavodnik mora da ima - kul faktor, određeni autoritet, tj. popularnost u društvu, i pobednički duh.

Za svaki slučaj, ako se ipak dogodi da se zavodnik spotakne i naiđe na ženu sa kojom igra prestaje, a bliskost i trajnost su mogući, ljubavni trener preporučuje zavodniku da samo nastavi da bude onaj koji ju je osvojio.

Pogledajte za kraj kako se Klaus nakon savetovanja sa trenerom snašao na terenu i da li ove fore i fazoni uspevaju...

 

(Lj. Vučetić / Foto: Milena Đorđević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA