ISPOVEST PRELJUBNICE: Nije mi žao što sam varala muža jer je seks bio vrhunski!

Ova žena je jednom prevarila muža i posle toga rešila da se pusti u promet. Pročitajte njenu ispovest

  • 25

Sajt za upoznavanje “Ilicit Encounters”, specijalizovan je za ljude koji su u braku, a žele da nađu nekoga sa strane. Jedna žena je za “Telegraf” ispričala svoje iskustvo koje joj je zauvek promenilo život.

Ovo je njena priča:

- Učinila sam što i mnoge žene moje generacije - udala sam se u srednjim četrdesetim za muškarca koji je bio dobar, ali ne i najbolji izbor. Iako smo se u mnogim stvarima slagali, u seksu nažalost nismo nalazili isti jezik.

Retko me je davao komplimente pa sam često svuda tražila pažnju drugih muškaraca, a ubrzo sam počela da tražim prilike i mesta za izlaske, gde ću moći da dobijem toliko željenu pažnju.

Jednostavno sam želela da upoznam partnera koji će me zadovoljiti na način na koji ja to želim, pa sam vremenom odlučila da otvorim profil na popularnoj društvenoj mreži za pronalaženje partnera, čije je glavno pitanje "U braku ste, ali se osećate zanemareno?'

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kad su ponude počele da pristižu, nisam mogla da sakrijem navalu uzbuđenja.

Svideo mi se jedan muškarac koji je delovao pametno i duhovito pa sam jedne večeri odlučila da se nađem s njim. Mužu sam rekla da izlazim s kolegama s posla. Misteriozni muškarac je u stvarnosti bio isto tako pametan i duhovit kao što se činio i na internetu. Jako mi se svideo i odmah na početku me je uverio da nećemo učiniti ništa što ja ne želim.

Nakon toga me odveo u svoju kancelariju gde smo strastveno vodili ljubav. Kad sam se vratila kući i legla u krevet sa svojim suprugom, nisam osećala krivicu nego uzbuđenje i zadovoljstvo zbog učinjenog. Nakon toga, to sam ponovo učinila sa još nekoliko drugih partnera i svaki put sam osetila istu sreću.


Iako sam jedno vreme mislila da ću moći da ostanem u braku s dobrim, ali ne toliko uzbudljivim muškarcem, nakon dve godine pojavio se moj moralni kompas i shvatila sam kako to nije u redu pa sam napustila muža, koji je nakon toga pronašao prikladniju partnerku, zbog čega sam jako srećna, a ja sam nastavila sa izlascima i zabavom s mlađim partnerima.

Drago mi je da sam sve to prošla i shvatila da sam u braku bila izgubljena, dok mi je slobodna donela brojne uzbudljive trenutke koje ću uvek pamtiti."

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / JL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    11. oktobar 2015 | 22:19

    Ha ha ha srećna si ti malo sutra. Čini ti se. Shvatices samo treba ti malo vremena kao što ti trebalo dve godine da se osetis nemoralnim

  • Pedja

    11. oktobar 2015 | 22:08

    Kad se do 40- te nije udala i stvorila porodicu(sa decom naravno),i ne čudi me njeno ponašanje.Sad je to kao normalno?! Klasična lujka.

  • DARKO 100%

    11. oktobar 2015 | 21:51

    Sto djavo nezna ,pita ZENU!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA