Vaš dečko ne čita misli! Posebno ne kad su u pitanju ovih 5 stvari!

Postoje situacije u kojima svom muškarcu morate iskreno da kažete tačno šta hoćete. Naročito ako želite da vam on ispuni neku konkretnu želju ili da uradi nešto za vas

  • 0

Nažalost, iako bismo to ponekad želeli, ne postoje ljudi koji mogu da pročitaju baš sve što nam je umu u datom trenutku. Ovo posebno važi u muško-ženskim odnosima, kad devojke očekuju da njihovi momci magično znaju šta je to što one žele.

Rešite TEST i saznajte da li je on gospodin PRAVI!

Šest trikova da osvojite muškarca koji vam se sviđa

Naravno, od muškarca se očekuje da tačno znaju šta i kad treba da urade, što je nemoguće. Zato, ako hoćete nešto, to mu i recite. Posebno kad su ove stvari u pitanju, komunikacija je ključ uspeha:

Želite oralni seks

Ako želite da vas vaš partner oralno zadovolji, pokažite mu to otvoreno. Ako ste stidljivi ili ne znate kako biste to sročili, navedite ga na akciju govorom tela i nekim migovima. Ne brinite, shvatiće o čemu je reč.

Hoćete da prespava

Ako želite da ostane kod vas, da zaspite zagrljeni, umesto da se u pola noći iskrada iz stana i ode svojoj kući, recite mu to. Najgore što se može dogoditi jeste to da vam kaže da zbog nekog razloga ne može. Ali možda i može. I želi. Dok ne pitate, ne znate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Želite da budete sami

Bilo da se radi o tome da želite da provedete neko vreme sami sa sobom ili naprosto biste za vikend izašli bez njega, kažite mu to.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Želite nešto više

Ako ste došli do faze veze da želite više nego što imate sada, vreme je da pokažete sve karte. Odlaganje razgovora neće dovesti do toga da se stvari same razviju u smeru u kojem vi želite, prenosi Večernji list.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne volite njegovo ponašanje ili stil

Ako vam smeta način na koji vam se obraća ili vas izluđuju gramatičke greške u porukama, recite mu to. Ako ne spomenete, barem ni kroz šalu, druga strana neće znati da radi nešto što vam ide na živce i nastaviće sa tim i dalje. Ako skrivate takve stvari, one kasnije mogu da izađu na površinu u trenucima kad mogu ozbiljno da ugroze vašu vezu.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA