Pet koraka da se u vas zatreska kao lud!

Ako vam se neko jako dopada, a niste sigurni koliko je spreman da se potrudi, evo načina da ga suptilno naterate na to

  • 4

Da li biste voleli da umete da pretvorite površnu privlačnost u duboka osećanja i tako svog potencijalnog partnera zauvek vežete za sebe?

Psihoterapeut, M. Gari Njuman, tvrdi da postoji pet naučno dokazanih načina da običnu privlačnost pretvorite u osećanja koja bi mogla da vas odvedu u ozbiljnu vezu.

Zadržite pogled

Zaljubljene osobe zadržavaju kontakt očima 75 odsto vremena. Naime, među osobama koje ređe sklanjaju pogled, intimnost se povećava.

Slušajte ga

Slušanje je ključno da biste naveli osobu da se zaljubi u vas. Ljudi vole da budu u društvu onih koji pokazuju iskreno zanimanje za njih, njihova osećanja i iskustva, a to je moguće samo ako ih slušate. Iako je normalno da ćete u određenim trenucima želeti da iznesete svoje mišljenje, pa čak i da se ponekad i suprotstavite toj osobi, nemojte da reagujete negativno, jer ćete više postići ako svojoj simpatiji postavite potpitanja i pokažete saosećanje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Hrabrite ga

Potrebno je partnera navesti da se oseća kao “pobednik”, jer taj osećaj vodi direktno prema ljubavi. Čak 48 odsto bivših partnera potvrdilo je da su se kod kuće osećali potcenjeno, što je dovelo do raskida.

Smejte se

Ovo je prilično važna stvar. Osobe koje se smeju naprosto su privlačnije i deluju otvorenije, pa je mnogo lakše zaljubiti se u njih. A, uz to, deluju kao pobednici.

Dodirujte

Istraživanja su pokazala da su parovi koji se više dodiruju zadovoljniji u vezi. Dodirivanjem ćete biti bliskiji i intimniji, a i opušteniji s partnerom.


Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2015 | 10:21

    Jedan je 100% siguran,obuku minic ,rasire malo nogice,pokazu kanapce na supce,i nema baje koga ce ostaviti ravnodusnim!!!!!!

  • DARKO 100%

    21. oktobar 2015 | 08:20

    Seron Stoun,,ŽENA U CRVENOM"

  • Vitez Koja

    23. oktobar 2015 | 15:39

    Tačno da je zapalim odma'

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA