KOLIKO SEKSA, TOLIKO PARA: Saznajte kako da se obogatite u krevetu! (VIDEO)

Svi mi volimo seks, ali kakve to ima veze s novcem? I te kako ima, a pritom nije u pitanju ni prostitucija niti neka druga vrsta sponzorstva

  • 0

Verovatno ne postoji tema na ovom svetu koja je toliko istražena kao što je to seks! Veoma često se objavljuju nova istraživanja; neka nas dobro nasmeju, neka zabrinu, a neka i pomognu da nešto naučimo.

Oblik čela otkriva kakvi ste u seksu

Zato smo za vas odabrali pet novih i najzanimljivijih istraživanja koje će vas dobro zabaviti, ali i informisati...

Seks praktikujte samo kada to želite!

Već je poznato da ćete, ako povećate učestalost seksa sa jednom mesečno na jednom nedeljno, povećati svoj osećaj sreće. Ali, sa Univerziteta Karnegi Melon kažu da prema novom istraživanju učestalije praktikovanje seksa samo zbog seksa može da ima kontraefekat. Ako imate seks samo zato što želite da popunite kvotu, imaćete znatno manje energije, pašće vam entuzijazam, a i kvalitet samog seksa. Seks praktikujte kada to zaista želite i osećate, savetuje psiholog Džordž Lovenštajn.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

8 od 10 osoba koristi seksting

Seksting je naziv za slanje ili primanje seksualno eksplicitnih ili sugestivnih tekstualnih poruka, obično slanih pomoću mobilnog uređaja. Čak 82 odsto odraslih osoba koristi seksting, a viši nivo sekstinga u vezi, povezan je s većim zadovoljstvom tokom seksa, prenosi “Medical News Today”.

Seks znači i više novca?

Koliko seksa, toliko i para. Naučnici su analizirali plate i navike u krevetu 7.000 odraslih i otkrili da oni koji praktikuju seks barem četiri puta nedeljno, zarađuju pet odsto više od onih koji su manje seksualno aktivni, objavljeno je u magazinu “International Journal of Manpower”. Autor studije, Nik Dridakis, smatra da ljudi koji su često goli imaju i više samopouzdanja, što privlači i više poslovnih prilika.

Za više uživanja...

Koristite li emotikone dok šaljete poruke? Ako koristite, onda ste među onima koji više uživaju u seksu, tako barem sugeriše istraživanje na portalu “Match.com”. Samci koji tokom komunikacije porukama koriste emotikone imaju više seksualnih odnosa. Prof. dr Helen Fišer, sa Univerziteta Rutgers, kaže da osobe koje koriste emotikone žele porukama da daju više ličnosti. Ne samo da više praktikuju odnos nego izlaze na više dejtova i dva puta je veća šansa da žele brak u poređenju sa samcima koji ne koriste emotikone.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kada je pravo vreme za seks?

Anketa sprovedena na 2.300 odraslih osoba srušila je stalnu nedoumicu o tome zašto se heteroseksualni parovi ne osećaju uzbuđenima u isto doba dana. Istraživanje tvrdi da se vremena kada suprotni polovi žele seks razlikuju. Muškarci se najčešće osećaju uzbuđenima između 6 i 9 sati ujutru dok žene žude za polnim odnosom znatno kasnije, između 11 uveče i 2 sata ujutru, prenosi “The Telegraph”.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA