SEKSI HOROSKOP: Bikovima je svanulo, a Vage su načisto poludele!

Čudnovato delovanje zvezda ovog meseca učinilo je da neki horoskopski znakovi načisto polude u potrazi za seksom

  • 1

Opozicija Venere i Kirona, koja je trenutno na snazi, idealna je za izlazak iz celibata i uvežbavanje seksualnih tehnika. Zgodne doktorke, medicinske sestre, socijalne radnice, i razne druge svetice spasiteljke i mučenice, stalno će opsedati zaljubljeni muški pacijenti...

Ovnovi se prekomerno samozadovoljavaju, a i amazonke Ovnice spretno koriste prste. Zvezde tako kažu, ako ne lažu. Uran je naelektrisao vaš mozak. Ili ste prosvetljeni, ili apokaliptični. Postavljate sebi čudna transseksualna pitanja o svojoj seksualnosti?!

Lav ne voli da bude odbijen. Kad vas neko hladno iskulira, pozelenite od muke, i vešto to krijete. Nije vam dosta jedna ljubavnica, potrebne su vam najmanje tri. Jedna pohotna, druga pohlepna, a treća ljubomorna. Jadni vi. Imate cirkus od života.

Strelci se prave važni, kao da su pali s Marsa. Ona je s Venere? Jedno drugom rado priređujete orgazmički trans! Vaš intelektualni ego nagriza crv sumnje u sopstvenu pamet. Mudre lije Strelice brzo se raspamete kada je prijateljski seks u pitanju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bikovima je svanulo u ljubavi. Sve vam sjajno polazi za rukom. Utapate se u moru raznih uživanja, i baš vam je život sladak. Planetarne prognoze blagonaklone su za vas ovog meseca. Seksa ćete imati koliko god poželite. Možda i previše.

Device su naduvani baloni. Elegantno ste arogantni. Savršeno ste skrojili sve fragmente svoje egzistencije. Energetski ste harmonični. Ako vam slučajno neka propalica osvoji srce raščerupaće vas kao pile.

Jarci razvaljuju krevete, i bukvalno i metaforički. Jarčice su hodajuće adrenalinske bombe. Mnogi bi eksplodirali zbog vas. Vaš srećni erotski period se nastavlja. Ako seksualno delujete u ilegali, možda vaša ljubav napokon bude legalizovana.


Blizancima probleme stvara nedovoljna koncentracija. Poznati ste vetropiri. Vaša radoznalost je univerzalna. Niste izoštrili fokus vaše ljubavne pažnje samo na jednu osobu. Dobri ste sa svima, a u stvarnosti ste sami i ničiji. Seksa nigde na vidiku nema.

Vage vole da se kresnu s nepoznatim individuama iz obližnjeg sela, grada ili svemira. Urođeno ste izbirljivi, ali kada vas razvale stimulansi, lako se pogubite i unize se vaši visoki estetski kriterijumi. Drage manekenke Vage, lepota je širok pojam.

Vodolije su u spiritualno-seksualnoj krizi. Izgubljeni ste u ovozemaljskoj stvarnosti. Nedostaju vam ljubavni impulsi da sve izokrenete na dobro. Vratite se plemenskoj tradiciji - u se, na se i poda se. Mnogima je to sva sreća u životu. Niste bezdušni robot kiborg!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Rakovi poznaju sve erogene zone, a navodno su stidljivi. Stidljivi ste samo na prvu loptu, a već u drugom poluvremenu slobodno pokazujete svu raskoš svoje golotinje. Arhetipska ste majka, čak i ako ste muško, i jedino vas to malo zbunjuje.

Škorpije su pojačano seksualno angažovane. Ritam vaših strasti se ubrzava. Dodali ste gas i nemate nameru da koristite kočnicu. Malo ste se previše zaigrali. Ako vam se slučajno dogodi potencijalna (neželjena) trudnoća, momentalno ćete se otrezniti.

Ribe cvile i smeju se, u isto vreme. Niste mazohista. Drugi su pogrešno informisani. Trošite se u zaključanoj kancelariji, zaglavljenom liftu, u pustoj garaži. On je sportski tip, trči za loptom, a vi imate dve lopte(ic)e. Ludilo od igre. Valjate se u blatu.

Pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA