ŠTA U IZLOGU, TO I U RADNJI: Oblik nosa i usana otkriva kakav mu je polni organ! (FOTO)

Ova drevna kineska mudrost otkriva kako da nađete partnera koji vam odgovara po veličini polnih organa. Dovoljno je da bacite pogled na nečije lice i ruke i otkrijete kakav mu je polni organ

  • 5

Seks je izuzetno važan ne samo kao način da zadovoljimo fizičke potrebe nego i da obezbedimo duhovno ispunjenje i rast i postignemo jedinstvo s partnerom na višem nivou.

Sedam namirnica koje pojačavaju želju za seksom

To je princip drevnog kineskog, taoističkog sistema znanja i ostalih taoističkih zapisa o ljubavi i seksu, koji sadrže skup znanja i tehnika koje čoveka mogu da odvedu na put do najvišeg nivoa svesti.

- Na tom nivou seks može da podstakne samoisceljenje, napuni celo telo energijom i obrne proces starenja, a osnova svega je izbor kompatibilnog partnera – tvrdi u svojoj knjizi “Tao ljubavi – Drevni seksološki priručnik”, dr Stefen Čang, svetski poznati naučnik, teolog i filozof.

Kaže da su znanja, metode, tehnike i vežbe koje su drevni narodi koristili za unapređenje kvaliteta seksualnog života bazirane na delovanju kosmičkih, prirodnih zakona i da oni važe i kod izbora partnera.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Drevna mudrost pritom polazi od nekih naoko nebitnih detalja, na primer, veličine i oblika palca, koji se upoređuje s veličinom i oblikom polnog organa kod muškaraca, ili izgledom usta, koji kod žena navodno govori o izgledu i veličini vagine. Takođe, uz proveru kvaliteta porodične loze, poređenje lica i veličine prstiju na rukama bila je jedna od glavnih tehnika kojima su se u Drevnoj Kini koristili roditelji da bi svojoj deci izabrali budućeg partnera.

- Prema taoističkoj teoriji, lice otkriva sve i, ako poznajete tehniku analize lica, na osnovu toga možete u potpunosti analizirati nečiju ličnost. Posmatranjem veličine delova lica i prstiju, moguće je odrediti veličinu i muškog i ženskog polnog organa, što je vrlo važno za seksualno i ukupno zadovoljstvo u vezi - kaže dr Čang.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

On kaže da je ženi s dubokom vaginom potreban muškarac s dugačkim penisom da bi u seksualnom činu postigli savršen sklad. Žena sa širokom vaginom, s druge strane, treba da traži muškarca s debelim penisom.

Mnogi muškarci biraju žene s plitkom vaginom da bi povećali sopstveno zadovoljstvo u odnosu, jer penisom prolaze i kroz drugu barijeru, uterus, no to može da bude vrlo štetno za zdravlje žene.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve loše kombinacije mogu da završe tako što će partnerka ostati nezadovoljena ili da joj odnos bude bolan i neprijatan, pri čemu ni muškarac ne može da bude zadovoljan, iako i drevna mudrost priznaje da nije baš sve samo u dužini i debljini, odnosno da postoje tehnike i poze u seksualnom činu zahvaljujući kojima - uz puno vežbanja i prilagođavanja jedno drugom - možemo "nadoknaditi" nedostatke.

Ali, oni koji se slažu lakše će i brže doći do onih nivoa zadovoljstva u odnosu koji mogu delovati kao eliksir zdravlja i mladosti, tvrde mudraci. Muškarci i žene imaju neke zajedničke odlike prilikom analize lica, na osnovu kojih, već na prvi pogled, znate na čemu ste.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na primer, linije u uglu oka upućuju na to da osoba ima jake seksualne sklonosti i da je lako da joj se približite. Što je veći broj linija, to je sklonost veća, a ako ih nema, osobu ćete teško podstaći na ljubavni čin. Duboke linije u uglu usana takođe upozoravaju na jaku seksualnu želju, kao i duga i snažna brada.

S druge strane, kad žena bira seksualnog partnera, trebalo bi diskretno da baci oko na muškarčeve ruke, pre svega na palac, a onda i nos. Oni govore o obliku muškarčeva penisa. Dr Čang tvrdi da je kod analize ženskog lica takvo poređenje još zanimljivije, odnosno da se iz položaja, veličine i oblika usta, očiju i kostiju lica i prstiju, može dobiti i dvostruko više zaključaka o obliku i veličini vagine, i to, kako tvrdi , 90 odsto precizno.

Foto-ilustracija: Foter/Photo Extremist Foto-ilustracija: Foter/Photo Extremist

Prsti otkrivaju ugao pod kojim stoji penis

Oblik i veličina penisa određeni su pri rođenju, no mogu se menjati. Jedna od stvari koje to podstiču su stiskanje i otresanje kod mokrenja, tvrdi se u taoističkim tekstovima. Za snažnu erekciju potrebne su četiri vrste energije: energija krvi, mišićna, nervna i koštana. Bilo koja smetnja vezana za mišiće, mentalna blokada ili bolovi u kostima mogu da poremete erekciju.

Dok medicina kao jedini uzrok loše erekcije vidi proširenje krvnih sudova u penisu, u taoizmu se smatra da to može biti poremećaj pomenutih energija. Nauka tvrdi da se ugao erekcije može promeniti i s godinama i da to može odrediti biološko i fizičko zdravlje muškarca.

Ugao erekcije se najlakše meri tako što ćete uporediti penis u erekciji s dlanom raširenih prstiju koji ste postavili pored njega. Pritom palac označava ugao od 45 stepeni, a mali prst ugao od 135 stepeni.

Smatra se da će muškarac do 20. godine penisom lako dostići ugao pod kojim mu stoji palac, onaj u 20-ima izravnaće se s kažiprstom, pod uglom od 60 stepeni, a onaj u 30-ima sa srednjim na 90. Muškarac u 40 -ima može da računa na to da se ugao erekcije izjednačava sa uglom pod kojim je domali (oko 105°), a oni iznad 50, sa malim prstom (oko 135°). To ne treba gledati bukvalno nego kao pokazatelj biološke starosti i zdravstvenog stanja.

Evo kako da provalite oblik i veličinu polnih organa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kad biraju muškarci:

Ako žena ima mala usta i kratke prste, ima malu i plitku vaginu (mogu se posmatrati i samo usta).

Ako žena ima velike i debele usne, i vagina će biti široka i deblje kože.

Žena koja ima duboko usađene oči, imaće i duboku vaginu.

Foto: theverge.com Foto: theverge.com

Tanki kapci kod žene takođe upućuju na duboku vaginu, piše u taoističkim zapisima. Debeli i mesnati kapci upućuju na plitku vaginu. Ako žena ima isturene oči, vagina će biti još plića.

Kratkovida žena imaće duboku vaginu.

Velike vodenaste oči upućuju na veliku, vodenastu vaginu. Takve žene nemaju problema sa vlaženjem.

Foto-ilustracija: Foter.com / dhammza Foto-ilustracija: Foter.com / dhammza

Žena sa velikim ustima i tankim usnama imaće usku (malu) i dugačku (duboku) vaginu.

Pune usne ili isturena koštana struktura upućuju na elastičnu vaginu koja će biti vlažna, topla i meka. U

polnom činu ona vibrira (drhti), pa može biti vrlo prijatna muškarcima. Taoisti je nazivaju "vagina koja govori".

Kad biraju žene:

Muškarac sa dugim nosom i prstima na ruci imaće dug penis.

Ako su muskarčevi prsti kratki, i penis će biti takav.

Ako mu je nos dug a prsti kratki, ili obrnuto - nos kratak, a prsti dugi, imaće penis srednje dužine.

Foto-ilustracija: Foter/Dallas Krentzel Foto-ilustracija: Foter/Dallas Krentzel

Ako je vrh nosa debeo, imaće debeo penis, pri čemu važi i obrnuto.

Ako muškarčev palac izgleda kao gljiva, penis će imati široku glavu i usko telo, što se smatra boljim oblikom jer u proseku odgovara najvećem broju žena. Ako je palac trouglast, nadajte se i takvom obliku penisa.

Ako muškarac ima debele, široke usne, imaće i veliki penis.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA