VAŠE JE SAMO DA GA UPRAŽNJAVATE: Evo šta sve može da učini REDOVAN SEKS!

Popravlja raspoloženje, rekreira, podiže samopouzdanje, zbližava... Pogledajte šta sve može redovan seks!

  • 9

Ljudi koji sa svojim partnerima svake večeri vode ljubav kažu da se to višestruko pozitivno odražava na njihov odnos, ali i na njih kao pojedince. Pogledajte na šta su sve mislili kada su govorili o njegovim prednostima.

Da li ste u krevetu PASTUV ili PASTIR? Ovih šest znakova će vam reći istinu!

1. Osigurava “vreme za vas”

“Moj suprug i ja se svake večeri seksamo jer je to deo dana u kom smo važni samo nas dvoje. Imamo malo dete i kad ga stavimo na spavanje, ostatak večeri provodimo iskazujući fizički ono što osećamo jedno prema drugom. Seks nam dopušta da budemo strastveni, iskažemo osećanja i uživamo ugađajući jedno drugome”, rekla je Kristi M. koja je u braku tri godine.

Snimali su se za vreme seksa i napravili nešto neverovatno! (AUDIO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Dovodi do iskazivanja osećanja i izvan spavaće sobe

“Izražavamo emocije fizički, čak i kada se ne seksamo. Često se držimo za ruke, ili me pljesne po guzi dok kuvam…”, kaže Džesi N. koja je u braku manje od godinu dana.

3. Može poslužiti kao vežba

Kada imate četvero dece i nimalo slobodnog vremena, seks je najbolja rekreacija”, otkriva svoju tajnu Tera M. koja se udala pre godinu dana.


4. Skreće vam misli s problema

“Seks je za mene i mog muža beg iz stvarnosti. Oboje volimo igranje uloga u krevetu i jako me opušta to što ne moram ja da budem ja sve vreme, a na ovaj način se ujedno mogu isključiti iz svakodnevice”, priznaje Sara S. koja je u braku godinu dana.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

5. Gradi poverenje

“Nove poze i pomeranje granica u seksu zahteva mnogo poverenja među partnerima. Ovakvo poverenje gradi se tokom godina samostalnog i zajedničkog istraživanja vaših tela”, smatra Kristina M. koja je uživa u bračnom životu deset godina.

6. To je način povezivanja bez reči

“Seks je vitalni deo braka. Spaja partnere na način na koji ih druge stvari ne povezuju. Seks znači zajedništvo, maženje i tetošenje”, kaže Teresa F. koja je u braku punih 37 godina.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

7. Manje ćete se svađati

“Znamo kada nešto nije u redu s onim drugim i ne svađamo se, već sednemo i porazgovaramo. Takvo povezivanje pomaže nam u komunikaciji i izvan spavaće sobe" - otkrila je Libi S. koja je srećno udata dve godine.

8. Navodi vas da budete kreativni

“To što ste tako često intimni i delite s drugom osobom svoje želje i potrebe dopušta vam da budete slobodni i kreativni. Ne postoji situacija ili položaj koji smo jedno drugome uskratili. Zbog toga nam je sve ugodnije da delimo fantazije, priznamo kada nam je neko privlačan, kao i kažemo šta bismo s tom osobom radili u krevetu”, kaže Arlin B. koja je tri godine verena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

9. Lako ga je ugurati u raspored

“Mislim da je ovo najjednostavniji način da se u vezi održi romantika, s obzirom na to da više ne izlazimo na ljubavne sastanke i ne idemo sami na odmore. Plus, znam da moj suprug u tome uživa”, kaže Emili D. koja je u braku već 12 godina.

10. Jedna reč: orgazmi

“Prednost seksa svake večeri je fantastičan osećaj koji on pruža. Obožavam da vidim svog supruga kako se izgubi u trenutku. Vidjeti to zadovoljstvo na njegovom licu i mene zadovoljava”, kaže Stasia L. koja je u braku 11 godina.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

11. Povećava samopouzdanje

“Uredan seksualni život mi je doneo nov stepen sreće. Činjenica da sam svom suprugu privlačna i seksi i posle dva porođaja, pomogla mi je da podignem samopouzdanje”, kaže Keri H. koja je u braku šest godina.

12. Podiže raspoloženje

“Moj suprug skoro svaki put nakon jutarnjeg seksa peva pod tušem. To je dokaz da ga seks usrećuje, a ja volim da mislim kako ga to raspoloženje prati tokom ostatka dana. Volim da znam da sam ja razlog što se smeši na poslu”, kaže Džesi N. koja se nedavno udala.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

13. Ako ga upražnjavate, ne može nestati

“Ako je seks stalan deo vaše rutine i vaš prioritet, nikada ne može da vam izađe iz navike ili da postane čudan. Ako se nikada ne prestanete seksati, nikad nećete morati ponovo da se povezujete”, smatra Lara G. koja zajedno sa svojim suprugom dokazuje da brak ni posle 24 godine ne mora da postane navika u kojoj su supružnici samo cimeri.

(Telegraf.rs / Izvor: Magazin.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    5. novembar 2015 | 00:36

    A sta da radimo mi koji svrsimo za 5 minuta a dama zeli jos?

  • Pavle Nikolic

    5. novembar 2015 | 10:41

    Porazavajuce je to sto veliki broj muskaraca i zena obezvredjuje znacaj seksualnih odnosa i Jehovah vaznos u ostvarivanju jednog pozeljnog, skladnog, harmonicnog odnosa medju partnerima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA