Prevalio je 10.000 kilometara da bi posetio devojku. Evo kako je reagovala kad ga je videla (VIDEO)

Ako verujete u ljubav morate da pogledate ovaj video. Sigurno niste videli nešto romantičnije u poslednje vreme

  • 5

Kažu da ljubav ne poznaje granice, a ovaj momak je to i dokazao kad je prešao 10.000 kilometara samo da bi iznenadio svoju devojku.

Matias Skarup, iz Danske, upoznao je svoju devojku Anu pre nekoliko godina. Međutim, Ana se nedavno odselila u Kaliforniju zbog školovanja i njih dvoje se nisu videli oko pola godine. 

Ovaj romantični momak nije mogao više da izdrži i skupio je sve pare koje je imao da bi otišao da poseti svoju dragu. Ono što je najinteresantnije je to da Ana nije znala ništa o tome i on je bio poslednja osoba koju je očekivala pred svojim vratima, ali sigurno najdraža.

Matias je svoje romantično putovanje snimio i kasnije montirao. Tako je nastala ova divna ljubavna priča koja počinje tako što predstavlja Anu koju je on upoznao pre tri godine u srednjoj školi. Zatim se smenjuju zanimljivi kadrovi njegovog putovanja i, konačno, on se pojavio pred njenim vratima. Pogledajte kako je odreagovala u videu koji sledi.

(Telegraf.rs / DailyMail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    9. novembar 2015 | 13:20

    Tokom cetiri meseca zabavljanja tri puta sedmicno, prevaljivao sam po 170km samo da bih je video na par sati. Srecom, pristala je da se preseli kod mene...

  • 9. novembar 2015 | 13:50

    Jel se vi salite, pa ne da se nije obradovala nego... smesno

  • Ivana

    9. novembar 2015 | 10:50

    Al se obradovala, ubilo se...:-)...Kad je u sobi čeka, crnac....xaxaxxaxaxaxaxaxx

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA