ČIJE SU NAJVEĆE: Hrvatice i Bosanke imaju veće sise od Srpkinja!

Nakon što je predstavio mapu sveta koja prikazuje veličinu penisa prema regionima, najtiražniji nemački list "Bild" objavio je ovih dana kartu koja meri dubinu ženskog dekoltea

  • 15

Iz ove zanimljive geografije može se saznati da najveće grudi imaju Ruskinje i Skandinavke, dok Srpkinje, zajedno sa Francuskinjama, Amerikankama, Britankama i Italijankama spadaju u srednju, treću kategoriju.

Dakle, prosečna Srpkinja nosi korpu C, odnosno trojku, a naše prve komšinice Hrvatice i Bosanke nešto su obdarenije i one u proseku nose brushalter četvorku, poput Nemica ili Meksikanki.

Prema podacima Bilda, najmanji dekolte na svetu imaju Kineskinje sa prosečnom korpom A, a svojim prsima ne mogu da se pohvale ni dame iz centralne Afrike.

Ono što je problematično kod ovog istraživanja jeste to što nije naznačeno da li se računaju samo grudi koje su dar prirode ili u prosek ulaze i one koje su uvećane estetskom hirurgijom.

(Tanjug)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA