Ovan je ljubomoran, a Blizanci prevrtljivi: Najveće mane svakog horoskopskog znaka

Pre nego što nekome poklonite svoje srce, prvo dobro proučite njegove vrline i mane. Ovaj tekst može mnogo da pomogne

  • 0

Kad je horoskop u pitanju, obično se piše o vrlinama svakog znaka. Međutim, ovde vam predstavljamo najveće mane horoskopskih znakova koje se ispoljavaju u ljubavnim vezama.

NE PETLJAJTE SE S NJIMA: Ovaj horoskopski znak će vam zagorčati život

Ljubomora ih čini ludima

Sa Ovnovima vas u ljubavi očekuje mnogo problema. Oni vole da ih stvaraju i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Bik kažnjava ignorisanjem

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa osećaj da im je neko drugi ili nešto drugo prioritet. Umeju da muče partnera ignorisanjem, glumom i prikazivanjem da je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Blizancima nikad nije dosta

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više koncentrisani na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će provocirati ljubomoru. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Rakovi su strašno uvredljivi

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što mogu da se uvrede na gotovo sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju sasvim bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su da zauvek mrze onog ko ih jako povredi. Za oproštaj ih treba dugo moliti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lav uvek ima opravdanje za sebe

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi oni sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju i dramatizuju do besvesti.


Očekivanja Device nemaju kraja

Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu tako grozni kao što su prema ljubavnim partnerima. Kako su I u ljubavi perfekcionisti, sve mora da bude onako kako su oni zamislili, a ako nije, dure se danima. Skloni su da proveravaju partnera i često su posesivni.

Foto: kagayastudio.narod.ru, Profimedia Foto: kagayastudio.narod.ru, Profimedia

Vaga uvek pametuje

S njima partner teško može da zna na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu da promene stav i raspoloženje. Imaju ceo set pravila kako njihov izabranik treba da se ponaša, pa čak i oblači. Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu i postavljaju se kao pametnjakovići i savetnici.

Škorpija je sklona flertu

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lagažu kako bi došli do svog cilja, a ako im stanete na žulj, napadaju na vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Strelac ima izražen egoizam

Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u sopstvenu korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte da uradite to isto u obrnutoj situaciji, jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac je kritičar bez premca

Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu da misle jedno, govore nešto sasvim drugo, a ponašaju se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro da sakriju svoja osećanja i insistiraju na tome da problem nikad nije u njima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodolija se povlači kad želi

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljeno. Obožavaju da se inate, ali i da glume inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada ne priznaju, ali vraćaju trostruko.

Ribe su sklone optuživanju

Pošto su svesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu suzama u očima.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA