Muškarci, evo kako da preživite njen PMS! (VIDEO)

Koji muškarac nije barem jednom našao opravdanje za njeno ponašanje u izjavi - Ima PMS! Evo kako da se spasite kad nastupe "oni dani"

  • 7

Neprijatni simptomi predmenstrualnog sindroma (PMS) pogađaju veliku većinu žena par dana pre menstruacije, a jedan od njih je i česta promena raspoloženja. Koliko god je taj period "težak" za ženu, tako može da bude i za njenog partnera koji mora da se "izbori" sa ženom koju muči PMS.

Kako "preživeti" te dane u mesecu? Muškarci, ovo je uputstvo za vas...

Iako niste ljubitelj tog žanra, smestite se u kauč i pustite ženi neki romantični film. Ovo je vreme kada bi trebalo da joj ugađate pa je odvedite u omiljeni restoran, ali nemojte to da izvedete napadno da ne poveže da to radite "kroz sistem za preživljavanje". Pazite da u svojoj kući imate spremne zalihe čokolade, jer žene za vreme PMS-a često posežu za njom zato što podiže raspoloženje.

Imajte na umu da se u ovom periodu kod žene događaju fiziološke i hormonalne promene pa nemojte njeno ponašanje da primate k srcu.

Žene vole da se osećaju sigurno i imaju osećaj da je muškarac "pazi". Pokažite posebnu dozu simpatije prema ženi za vreme PMS-a.

Budite strpljivi... U proseku, ženino neraspoloženje uzrokovano PMS-om traje oko šest dana.

Izbegavajte prepirke i svađe u ovom periodu, jer to nimalo neće pomoći situaciji. Nemojte da je ispitujete da li je u PMS-u i da li je taj sindrom "zaslužan" za njeno ponašanje. Iako u "normalnim okolnostima" žena verovatno i ne bi reagovala burno na to, za vreme PMS-a i uticaja njenih hormona to može da bude vrlo loš potez. I imajte na umu, žena nije izabrala PMS. Imajte razumevanja.

(Telegraf.rs / VL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoje

    13. novembar 2015 | 08:30

    Supruga mi je podarila dvoje divne dece,imamo veoma skladan brak ....tako da ne 6 dana,već 365 ima moje poštovanje!

  • Ceda

    14. novembar 2015 | 02:12

    I muski imaju svoje Dane?

  • Alicia

    15. novembar 2015 | 04:27

    I da, istina je to sa hormonima...dok sam pila kontracepciju bila mi je potpuna livada u glavi, ma niko me inervirati nije mogao, ne osecam ni ljubomoru, ma samo leptirici i cvetici...cak je i moja mama rekla da je tek kad je izasla iz menopauze shvatila koliko se oko gluposti nervirala na "hormonskoj bazi"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA