Častite se ovakvom večerom i imaćete nezaboravan seks!

U koštunjavom voću poput badema, oraha, lešnika, pistaća ili indijskih oraščića nalazi se dosta aminokiselina L-arginina koje pomažu u postizanju erekcije

  • 1

Kako bi u seksu bili što bolji mnogi ljudi potežu za brojnim dodacima koje koriste u ishrani ili hemijskim supstancama u vidu različitih lekova.

Muškarci koji PIJU PIVO imaju bolju erekciju!

Mi vam predstavljmao prirodne sastojke koji su najbolji afrodizijaci.

ZABORAVITE PREDIGRU: Evo šta je ženama najvažnije u seksu!

Koštunjavo voće

U koštunjavom voću poput badema, oraha, lešnika, pistaća ili indijskih oraščića nalazi se dosta aminokiselina L-arginina koje pomažu u postizanju erekcije. Dobre masnoće u koštunjavom voću takođe snižavaju nivo holesterola, što ima blagotvoran učinak na zdravlje.

Dagnje

Cink, poznat i kao "mineral seksa" je naročito važan za produkciju muškog polnog hormona testosterona, kao i broja spermatozoida. Dagnje se godinama smatraju "hranom za plodnost".

Foto-ilustracija: Foter/kerinin Foto-ilustracija: Foter/kerinin

Crna čokolada

Crna čokolada bogata kakaom smatra se jednim od najsnažnijih afrodizijaka jer sadrži feniletilamin koji otpušta hormon sreće endorfin, koji podstiče osećaj povezanosti.


Lubenica

Noviji stručnjaci upravo lubenicu nazivaju "novom vijagrom", koja sadrži aminokiselinu citrulin koja je izuzetno dobra za kardiovaskularni sistem i opušta krvne sudove, i tako pojačava seksualni nagon.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Jaje

Često se o jajima govori kao o najčišćem izvoru proteina, a ona su uz to bogata vitaminima B6 i B5 koji balansiraju hormone i odgovorni su za zadrav libido.

Avokado

Visoke količine folne kiseline u avokadu daju energiju, dok vitamin B6 podiže nivo proizvodnje muških hormona, dok avokado kod žena reguliše funkciju štitne žlijezde.

Foto: WiseGeek.com Foto: WiseGeek.com

Banana

Banane sadrže bromelain, poznat po tome da pojačava libido, a velike količine magnezija daju energiju.

(Telegraf.rs/ Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA