Prepoznajte ženu koja će vam zagorčati život

Svaka žena ima svoje mane, ali i vrline. Međutim, ove žene imaju samo loše osobine i uništiće vam život pre nego što ste uopšte shvatili šta se dešava

  • 9

Za razliku od zanovetala i diktatorki, koje imaju čak i neke pozitivne osobine, ove žene su čisto zlo i u potpunosti će vam zagorčati život.

Proverite da li ste u vezi sa rospijom

Nije im stalo ni do koga, osim do sebe. Ne mare da li će na putu do uspeha nekog povrediti, one jednostavno moraju da dobiju sve što žele i učiniće to na sve moguće načine. Što je najgore od svega, čak i onda kada su njihovi zahtevi ispunjeni, neće se zaustaviti jer nikad nisu zadovoljne.

Ako ste se slučajno spetljali sa ovakvim čudovištem, ali još uvek niste sigurni, ovi znakovi vam mogu pomoći da prepoznate da li vaša draga spada u tu kategoriju.

Egocentrična je

Jedina osoba na svetu koja joj nešto znači je ona sama. Svi ostali su samo tela koja se nađu na njenom putu. Samo njoj se događaju tragedije, jedina osećanja o kojima treba brinuti su njena. Takva žena radije će otići na manikir nego u bolnicu da poseti vašeg bolesnog oca. Takvo ponašanje niko ne bi trebalo da toleriše, pogotovo ne dobar čovek, koji je idealna žrtva.

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua

Stalno kritikuje

Žena koja voli da ima kontrolu želi da postidi svog partnera. Sve će učiniti da se muškarac oseća nesposobnim, ubiće mu samopouzdanje i on će zatim raditi sve što ona poželi. Za nju ništa nije dovoljno dobro i zato će vas kritikovati zbog svega, jer ste verovatno jedina osoba koja je uopšte i sluša.

Ima hladno srce

Nikada ne plače i nikada ne pokazuje emocije. Gleda samo kako će nekoga iskoristiti, a nije joj problem ni da povredi ljude. Hladna je i odlučna u svojim namerama, koje često nemaju veze sa etikom. Manipulatorka je i nikada, ali nikada nećete upoznati njenu nežnu stranu.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Očekuje da je tretirate kao kraljicu

Reč je o ženama koje su zapravo razmažena derišta i odbijaju da odrastu. Bila je obožavana dok je bila dete i od malih nogu je naučila da dobije sve što želi. Kao odrasla osoba smatra da i dalje sve mora da bude kao pre. Očekuje da je muškarac vozi svuda, očekuje poklone i svu pažnju muškarca s kojim je u vezi. Puna je zahteva i nikad ne sluša potrebe i želje drugih. Nema leka za takvu osobu, ona je jednostavno tako programirana.

S ljudima postupa kao da su smeće

Veruje da su luksuzni tretmani rezervisani samo za nju, pa uopšte nema poštovanja prema ljudima koji neke stvari čine za nju. Neljubazna je prema onima koji rade na šalteru, bezobrazna je prema konobarima... Ne doživljava ih kao ljudska bića nego kao robote koji su tu da bi joj bili na usluzi i obraća im se s visine. Nema saosećanja prema siromašnima niti prema bolesnima. “Sami su si krivi”, tako to objašnjava sebi i drugima. Loše govori i o drugim ženama, stalno kritikuje način na koji pričaju ili se oblače.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Šefuje bez prestanka

Misli da muškarci postoje da bi njoj služili, a to pogotovo misli za onog muškarca s kojim je u vezi. Očekuje da partner radi sve ono što ona ne želi, zato stalno šefuje, da bi dokazala svoju moć, ponekad čak i bez posebnog razloga, samo zato što može.

Ponižava vas u javnosti

Kao što ne mari za osećanja drugih, tako ne mari ni za osećanja svog partnera. Štaviše, on joj dođe kao džak za udaranje. Ide toliko daleko da ga ponižava pred prijateljima, porodicom, kolegama...

Flertuje s drugim muškarcima

Najžalosnije od svega je što ima muškaraca koji tolerišu ovakve stvari. Takva je kakva je, flertuje s drugim muškarcima i šta sad... Ali, ona to radi čak i pred svojim partnerom jer nema granice kad hoće da privuče pažnju. U stanju je da ide toliko daleko da će, kako bi izazvala ljubomoru i reakciju, upoređivati partnera i druge muškarce.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    27. novembar 2015 | 20:58

    ziveo sam sa takvom zenom 23 godine... ne ponovilo se , uzas

  • Antiglobalistkinja

    27. novembar 2015 | 14:45

    Opisali ste mog supruga :D zacudilo me je da tekst opisuje zenu ,ima dosta i muskaraca sa ovim karakteristikama

  • Zenska

    27. novembar 2015 | 16:14

    Ovakvi tipovi devojaka ne zasluzuju ni malo paznje,ljubavi i truda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA