Verenica ga je prevarila, a onda je on smislio BRUTALNU OSVETU! (VIDEO)

Mnogi momci maštaju o trenutku kada će naći devojku za koju će moći da kažu “ona je ta”. Nil je poverovao da je njegova Aleks ona prava, a onda je shvatio užasnu istinu

  • 4

Nakon dve godine viđanja, Nil je krenuo ozbiljno da razmatra vezu sa svojom devojkom Aleks, pa ju je početkom jeseni i zaprosio. No, jedne večeri, dok je bio u gradu sa svojim najboljim drugarima, koje je tom prilikom hteo da pozove da mu budu kumovi, saznao je da ga Aleks vara s izvesnim Tomasom.

- Počeli su da se dopisuju preko Fejsbuka i to traje već neko vreme. Dešavalo se da pošalje iste seksi fotke i meni i njemu. Kaže da me voli i sve to, ali ja joj ne verujem i ne mogu da pređem preko svega. Zato sam rešio da se osvetim. I to sa stilom! – kaže Nil u videu.

A osveta koju joj je priredio, zaista je gadna. Čitavu kuću je ukrasio mirišljavim svećama, cvećem, šljokicama, romantičnim pisamcima... Sve je bilo namešteno tako da Aleks pomisli kako će njih dvoje da krenu na romatično putovanje, na kojem će Nil definitivno da odredi datum njihovog venčanja.

Međutim, dok je čitala poslednje pismo, shvatila je da je ostavljena. Nil je za to vreme već spakovao svoje stvari u kola, bacio joj ključ od kuće u sanduče i krenuo u bolju budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA