U ovim seks-pozama vaš će PENIS biti veći!

Ako budete primenjivali ove tri seks-poze i njihove varijante, postićićete efekat kao da vam je penis veći za 30 odsto

  • 0

Iako veličina penisa nije toliko bitna za dobar seks, neke devojke vole da osete intenzivniju penetraciju, pa vam donosimo trikove kako da to postignete i ako imate manji penis. Ove tri seks-poze i njihove modifikacije će vam omogućiti upravo to.

Ovu vrelu kuhinjsku SEKS-POZU morate da probate!

1. Zguza (doggy style)

Kako izvući maksimum iz nje? Žena treba da izvede određene modifikacije ove poze da bi penetracija bila najdublja. Postoje tri osnovne modifikacije – a) tako što će napraviti luk leđima i izdići kukove i ramena; b) tako što će spustiti grudi a izdići kukove; c) tako što će skupiti noge pa će biti stegnutija i osećaj penetracije će biti intenzivniji.

2. Misionarka

Kako izvući maksimum iz nje? Devojka treba da stavi jastuk ispod donjeg dela leđa ili karlice, a onda postoje još dve modifikacije – a) da podigne noge na vaša ramena; b) da podigne i raširi noge.

3. Kaubojka (žena je gore)

Umesto skakanja gore-dole, neka isproba kružne ili napred-nazad pokrete. Tako će stimulisati klitoris i imaćete lakši pristup G-tački.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA