Ovo su ZNACI da on od VAS hoće samo SEKS!

Ovo su znaci da muškarac sa kojim se viđate nema baš dobre namere, bar nema nameru da sa vama ima vezu

  • 0

Svi znamo tog jednog frajera koji nema nikakve namere, osim da nas odvede u krevet i više nikad ne nazove. To je njegovo pravo, ali i vaše je pravo da ga odbijete po kratkom postupku, ako uspete da prepoznate da je reč o takvom frajeru. Ovo su znakovi na koje morate paziti.

Saznajte kako da izdržite duže u seksu

Prvo će vas uvrediti

Jeftin trik koji nažalost često pali - frajer će vam reći nešto zbog čega ćete se osećati kao da manje vredite, a ako ste imalo nesigurni, počeće da se trudi da mu dokažete da je pogrešio. To i očekuje, a kao krajnji dokaz da nešto vredite on će očekivati seks.

Više ga zanimaju vaše prijateljice

Još jedan način da vas navuče na samodokazivanje. Pričaće s njima, vas će ignorisati, a sve u nadi da će završiti u krevetu s vama i posle vam se više neće javiti.

Jako je popularan

Tokom večeri ide od žene do žene, sa svima je dobar i sa svima već ima nekakav odnos čak i ako su se tek upoznali. Većina normalnih muškaraca ima malo sramežljiviji pristup, i iako ne želimo generalizovati, većina ovih kojima je razgovor sa hrpom žena u klubu sasvim prirodna stvar.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA