• 30

Uzimam pare za seks, ali nisam prostitutka! (VIDEO)

Ove devojke bez trunke sramote priznaju da naplaćuju seks i druženje sa starijim muškarcima, ali ne žele da ih smatraju prostitutkama

  • 30

Pre nekoliko godina, Sara-Kejt, tadašnja studentkinja iz Bostona, dobila je nepristojnu ponudu od čoveka s kojim je bila na dejtu – da odu kod njega kući i isprobaju nastrane seks-poze.
Taj čovek je u stvari bio deda od 75 godina, kome je posle seksa pozlilo i Sara-Kejt je morala da zove Hitnu pomoć. Pre nego što su stigli, ona je otišla, ali s 500 dolara u džepu.

Tvrdi da nije prostitutka, već “Sugar Baby”, devojka koja izlazi sa starijim muškarcima koji imaju novca da troše na nju.
Jedna druga devojka je izjavila da su ti muškarci, koje zovu “Sugar Daddy”, jako pažljivi i slatki, a otkad je usvojila taj stil života, uspela je da uštedi 80.000 dolara.
Kaže da su najbolji oženjeni muškarci, jer imaju ograničeno vreme, a cela ova priča je deo edukacije mladih devojaka koje žele da pođu tim putem.

Šta vi mislite, da li su ove devojke prostitutke ili ne?

Glasajte

Očigledno je da je u Americi ovo unosan posao, čim se pojavila potreba za edukacijom devojaka koje bi htele da postanu “Sugar Baby”, a ne znaju šta tačno treba da rade. Ne bi bilo neobično da se otvori i neki fakultet za to.
Za sada postoje sajtovi gde mlade devojke mogu da postave pitanja i traže savet od starijih “koleginica”. Sara-Kejt je aktivna u edukaciji manje iskusnih devojaka od početka rada sajta, a njeno iskustvo je veliko. Ona sada ima oko 30 “Sugar Daddies” pod svojom papučom.
Pogledajte jednu od lekcija koja treba da poduči devojke kako da se obuku za svog sponzora:

Molimo vas da u komentarima iznesete svoje mišljenje o ovoj temi. Da li smatrate da je normalno to što ove devojke rade, kako promeniti takvo stanje stvari i zašto!
(Telegraf.rs / NYPost)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banderas

    Moja zena je prostitutka uzme mi sav novac a daje retko kao loto.

  • Banderas

    Moja zena je prostitutka uzme mi sav novac a daje retko kao loto

  • plavi safir

    Ja to za džabe, uslužno odrađujem. :)

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima