Jevreji imaju pravilo da petkom ljudi MORAJU da imaju SEKS! (VIDEO)

Svaki dan je dobar za seks, ali petkom pripadnici ove religije imaju i obavezu da u njemu uživaju

  • 12

Bračni parovi petkom moraju da imaju seksualni odnos jer tako zapoveda Bog. Takvo pravilo jevrejski parovi moraju da ispoštuju ako je suditi prema jednom drevnom hebrejskom spisu.  

Dve HRVATICE u Srbiji imale DIVLJI SEKS sa Srbinom, a onda im je ukrao MERCEDES! Najnoviji detalji KRAĐE o kojoj svu pričaju

Inače, u Judaizmu seksualni nagon ima pozitivnu ulogu u životu čoveka ako je zadovoljen na odgovarajući način, mestu i vremenu, ali i ako je u sklopu bračne zajednice.

Polni odnosi na sveti, sedmi dan, Šabat (što je kod Jevreja petak), smatraju se naročito pohvalnim delom koje pridonosi zbližavanju supružnika.

Na seksualne se odnose ne gleda samo kao na čin kojem je jedini cilj produženje vrste, već kao i na sredstvo uživanja i zbližavanja supružnika.

Takođe, na seksualni nagon se gleda i kao na nagon koji čoveka najlakše i najsnažnije može da navede na greh i skretanje s Božjeg puta.

Od čoveka se očekuje da u zadovoljavanju seksualnog nagona ne preteruje i da se drži propisa o obrednoj čistoći koji su doneseti u svrhu posvećivanja ljudskog tela.

Ipak, moramo dodati da iako niste Jevreji, seksualni odnos petkom sigurno neće da ugrozi vaše zdravlje, već naprotiv. Zato, znate šta vam je činiti večeras.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    11. decembar 2015 | 19:34

    Hm,hmm..to je kao kada su se muz i zena dogovorili da imaju sex u danima koji imaju slovo. r u nazivu...zena: " dragiiii, danas je surbotaaaa !!!

  • nemam nik

    11. decembar 2015 | 18:09

    Petak dan za metak :))

  • MK

    11. decembar 2015 | 18:39

    Koje gluposti!Strašno mešati BOGA u ove budalaštine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA