Da li je to samo isprazan seks ili VOĐENJE LJUBAVI? Evo kako da znate

Ukoliko niste sigurni da li je taj momak s vama samo zbog seksa ili mu je zaista stalo, najbolje ćete to prepoznati - u krevetu

  • 0

Mnoge mlade žene maštaju o tome da imaju romantičan seks sa muškarcem koji ih voli, baš kao iz filmova. Međutim, u stvarnosti sve to obično ispadne drugačije i ponekad je zaista teško proceniti da li je vruća akcija u krevetu, koja vam oboma prija, samo ludačka ali prolazna strast ili tu ima i nešto više.

Ako želite SAVRŠENOG muškarca, poslušajte svoju MAMU!

Saznajte kad je pravo vreme da mu kažete "Volim te!"

Evo par smernica koje će vam pomoći da procenite da li je on s vama jer ga samo seksualno privlačite ili planira s vama budućnost.

Opuštenost

Možda nije u svakom trenutku savršen i dešava se da bude pomalo trapav, ali upravo ga to nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Momak koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli svoj život bez vas uvek će u vašem prisustvu, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se čini da je biti u vašem društvu kao najprirodnija stvar na svetu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dugi, senzualni poljupci

Muškarci najčešće nisu baš oduševljeni idejom poljupca i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nežno i strastveno po celom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Osluškivanje vaših želja

Mladić koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno, a tokom vođenja ljubavi će se truditi da obolje postignete intimnost mnogo veću od one koju pruža čist seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, ali i u trenucima nakon njega.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posvećenost odnosu

Seks je svakako vrlo bitan deo svake veze. Međutim, dečko koji vas iskreno voli pozabaviće se čitavim ritualom oko seksa. On će insistirati na predigri, maženju i potrudiće se da pre samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

(Telegraf.rs / Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA