Pre nego što se udate, morate prvo da volite OVE MUŠKARCE!

Da biste pronašle onog pravog, moraćete u svom srcu da prigrlite nekoliko "krivih" momaka od kojih možete da naučite mnogo

  • 20

Ne morate s njima da imate ništa osim nedužnog flerta, ali dok neke od ovih pogrešnih mladića ne budete pustile u svoj život, teško da ćete ikad naučiti šta je ono što nećete i ne želite od svog muškarca.

Ovo su ZNACI da on od VAS hoće SAMO JEDNO!

Šest signala da ste mu SAMO drugarica!

Loš momak

Žene se na na ovakve buntovnike lepe, a nemoguće ih je ne primetiti. Najčešće imaju tetovaže, glasni su u društvu, imaju zanimljive priče o svojim nepodopštinama iz detinjstva, a stanarinu mu plaćaju - roditelji.

Bilder

On je zaljubljenik u teretanu i ne može da zamisli nijedan dan da propusti trening. U ovakvoj vezi vas je troje: vi, on i teretana!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kao brat

On je duhovit, dobar i zgodan. U svemu se slažete i podržavate jedno drugo. Sve vreme se pitate da li je on vaša srodna duša ili je možda pre davno izgubljeni brat, prenosi Večernji list.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Alkos

Na početku vas privlači taj njegov “protiv svih” fazon, ali kada shvatite da je pijan na rođendanu vaše bake, postajete svesni da ima ozbiljan problem. Jede nešto usput, a njegov životni prostor se teško može nazvati: domom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stariji

On ima pokoju sedu, zna šta želi u životu. I šta neće. Posebno je harizmatičan i privukao vas je njegov seksepil. Ipak, postoji razlog zašto je u tim godinama još uvek sam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA