MUŠKARCI IMAJU "TAJNE SIGNALE": Evo šta oni rade da bi lepši pol "pao" na njih!

Muškarci uvek imaju "keca u rukavu", pa tako oni koji znaju da kuvaju, slušaju, koji treniraju neki sport imaju blagu prednost u odnosu na druge suparnike

  • 8

Znate onu čuvenu rečenicu o muškarcima  - "Ne možeš sa njima, ne možeš bez njih?" Većina žena bi se složila da je zaista tako, jer iako su muškarci jednostavni, nekada ih treba podsetiti da nešto treba da obave. A kada se posvete nečemu, onda nastaje savršenstvo.

Šest signala da ste mu SAMO drugarica!

Otkrivamo vam nekoliko stvari na koje žene "padaju" kod muškaraca.

Na jednu od ovih 13 STVARI je SVAKI MUŠKARAC barem jednom u životu POMISLIO TOKOM SEKSA

Kuvaju...

Muškarci, kada se posvete onome što su naumili skuvati, od toga naprave malo remek-delo. I žene obožavaju videti muškarca kako secka namirnice, priprema ih za kuvanje, dodaje začine i više puta proba jelo da bi video da li nešto nedostaje.

Slušaju...

Iako će se češće ovo povezati sa ženama, muškarci koji zaista znaju slušati svoje lepše polovine su "zlatne koke". Imati nekoga pored sebe s kim delite gotovo sve i imati svog partnera za najboljeg prijatelja, gotovo je neprocenjivo.

Bave se sportom...

Žene jednostavno obožavaju muškarce koji su predani nekom sportu. Osim zategnutog tela i "isklesanih mišića" žene će oduševiti i njihova predanost sportu koji su izabrali.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia


Voli njenu porodicu...

Generacijske, ali i karakterne razlike mogu biti uzrok raspada mnogih veza. Ali i uzrok da on postane muškarac njenog života ako taj deo "odigra" pametno, odnosno, ako se zbliži s članovima njene porodice.

Ne stidi se zagrljaja i poljubaca...

Neki muškarci neće nikada poljubiti ili zagrliti svoju partnerku u javnosti, iz nekih svojih razloga. Ali, oni muškarci, koji se neće "bojati" iskazivanja ljubavi i pažnje prema svojoj izabranici biće u blagoj prednosti. 

(Telegraf.rs / Izvor: večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Helena

    16. decembar 2015 | 02:16

    Jos samo da lize k'o lesi,i moze kod mene.

  • Xris

    16. decembar 2015 | 02:15

    Ja bih samo volela jednog muskarca koji ume da se ponasa,da ume da postuje i voli,sve ostalo je ne bitno.

  • BD

    16. decembar 2015 | 00:10

    A najbolje da ste rekli da muškarci odašilju wi fi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA