Zašto je bolje da u braku seks traje kraće

Žene uglavnom ne vole muškarce koji ne mogu dugo da izdrže, ali ti muškarci su najbolji materijal za muža. Evo i zašto

  • 15

Ako ste ikad razmišljali o tome da imate decu, a verovatno jeste, kolumnistkinja portala “Your Tango” savetuje da dobro razmislite pre nego što konačno izaberete oca svoje dece. Jasno je da srce ne bira, ali govoreći o sopstvenom iskustvu, kao i o iskustvu mnogih žena, muškarci kojima trebaju sati da dožive orgazam verovatno baš neće biti presrećni u braku.

Na primer, žene uglavnom vole Stinga, pogotovo nakon što je objavljena informacija da praktikuje tantrički seks i da sa suprugom vodi ljubav danima.

ROKER MARATONAC: Seks mi traje sedam sati! (VIDEO)

Ako pitate bilo koju udatu ženu s decom, koja je jedina stvar koju bi pristala da radi duže od osam sati, najverovatnije će reći - spavanje.

Donosimo vam četiri razloga zašto su muškarci kojima ne treba dugo da dođu do orgazma - najbolji muževi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Kraći seks - više sna

Svako ima svoja pravila u spavaćoj sobi, ali svi imaju potrebu da se dobro naspavaju. Ponekad u tome može da nas omete partnerovo glasno hrkanje, ponekad premeštanje, ponekad ružni snovi ili neprikladna temperatura u prostoriji u kojoj spavamo. Kako bilo, kraćim seksom ćete svakako obezbediti dovoljno sati sna, a sve ostalo je u vašim rukama.

Ako traje predugo, veća je verovatnoća da će deca uleteti


Niko vam ne može reći koliko vremena imate za nežnosti, jer kad su vaša deca u pitanju, vi sami najbolje znate. Sama činjenica da su tu deca podrazumeva i neko planiranje seksa - kad, gde, sa zaključanim ili samo zatvorenim vratima, obučeni ili goli, a dolazak deteta, jer je žedno ili ružno sanja, apsolutno deluje na uzbuđenje poput hladnog tuša.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Brzinski seks dok je pica u rerni

Sjajan muž će ubaciti smrznutu picu u rernu jer nijedno od vas nije imalo vremena za pripremanje prave večere, odvešće vas u kupatilo ili neku drugu izolovanu prostoriju u kući... Posle brzinskog seksa, večera je gotova.

Čeka vas omiljena serija

Možda TV serije gledate zajedno, a možda svako od vas ima svoju zanimaciju kad se dan završi i kad imate malo vremena za opuštanje. Kako bilo, seks koji se ne razvuče na nekoliko sati ostaviće vam dovoljno vremena da se kvalitetno družite uz seriju koju oboje volite ili da se opustite kako god želite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    18. decembar 2015 | 19:10

    Neznate vi nista o seksu u braku?

  • Radovan

    18. decembar 2015 | 01:00

    Znaci pizza I serija bitnije od sexa.E nebi se taj leba najeo

  • Milan

    18. decembar 2015 | 13:25

    Žena U seksu treba da uživa, a ne da ga prljava. Samo žena koja ne voli muža, može da poželi što kraću partiju seksa. Ženi treba vremena da se "zagreje"... Kratak seks je glup predlog. Ako je seks zadovoljstvo, a jeste, nikad ga nije previše. Pica u redni je bez veze U odnosu na onu pravu! Kakva, bre rerna. Žena je "rerna" kod pravog, dugopruga ljubavnika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA