OVO SU NAJVEĆI PENIS I NAJVEĆA VAGINA NA SVETU: 4 bizarna seks-rekorda za koje još niste čuli

Masturbacija koja je trajala skoro 10 sati, orgije sa čak 250 parova i ejakulacija od 5,8 metara, a ovo su još neki primeri...

  • 12

Među svetskim rekordima našli su se i seks-rekordi, ali dok su neke kategorije skroz predvidive, neke druge su sasvim neobične. Posle činjenica iz 2012. godine o masturbaciji koja je trajala skoro 10 sati, orgija sa čak 250 parova i ejakulacijom od 5,8 metara, vreme je da se šokirate još nekim.

REKORDERI: Najveća vagina, najduži penis, najmasovnije orgije…

1. Najstariji tata na svetu

Iako smo dosad verovali da to jednostavno nije moguće, farmer Nanu Ram Jogi iz Indije, dete je začeo u 90-oj godini života, sa svojom četvrtom ženom.

2. Žena s najviše dece

Ovaj ruski par baš nikada nije imao problema s dosadom u krevetu, sudeći prema činjenici da su imali čak 69-oro dece. Tako je Valentina Vasilijeva čak 16 puta rodila blizance, 4 puta četvorke i 7 puta trojke, i to u razdoblju od 40 godina.

3. Najduži penis

U opuštenom stanju 25,3 cm, a u erekciji 34,2 cm, ovo je najduži penis na svetu. Njegov vlasnik Džona Falkon uz to je biseksualac, a za njega se saznalo u dokumentarcu "Najveći penis na svetu". Porno industrija odmah je poludela za njim, ali on je sve ponude odbio.

4. Najveća vagina

Ovo ne možemo uzeti kao zvanični rekord, s obzirom da opseg vagine nije jednostavno izmeriti, jer je ona mišić koji se prilagođava. Ali, mereći prema obimu dečije glave pri porođaju, obim najveće iznosi neverovatnih 48 cm. Dete s takvom glavom rođeno je i s 12 kilograma, a njegova mama Ana navodno je bila visoka 233 cm pa je sa svojim jednako toliko visokim suprugom nastupala po cirkusima.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    24. decembar 2015 | 22:05

    Ova rekotderka sa brojem dece, pa to ne nemoguce...po toj računici bila je neprekidno trudna 20 godina...A gde je tu jos razlika u starosti dece?...Ma ne verujem....

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    25. decembar 2015 | 11:20

    moj je dug 12 cm.....ali radi ko lud

  • Stefan

    26. decembar 2015 | 18:50

    Ja imam 24 cm zainteresovane mogu da se jave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA