• 0

Ako se ovako ponaša, vaš dečko je MANIJAK!

Svaka devojka volela bi da se veoma dopadne svom momku. Međutim, postoje znakovi koji ukazuju na to da mu se možda i previše sviđate da bi to bilo zdravo za vašu vezu

  • 0

Upoznali ste novog mladića, počeli ste da izlazite i, na prvi pogled, deluje da sve ide kao po loju. Ipak, pomalo vas brine što je s njim sve previše lako i kao da nema nikakvih problema.
ŽENE: Prepoznajte psihopatu na vreme!

Četiri signala da ste u vezi s emocionalnim manipulatorom
Ako je imate takav osećaj, moguće je sasvim da ste u pravu i da je taj dečko malo previše zainteresovan za vas, što može da se pokaže kao pogubno, jer je postoji šansa da vas on zapravo progoni.
Evo šta razotkriva takvog jednog tipa:
Ne prestaje da se javlja
Jedan jutarnji SMS sigurno će vas razveseliti, ali ako vam je pre ručka inbox krcat silnim porukama preko svih mogućih društvenih mreža, to je zaista previše. On vam ne dozvoljava da se vi njemu javite prvi, a ne pruža vam priliku ni da ga se uželite. On jednostavno ne vidi granice.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Prerano upoznavanje s porodicom
Ako imate čudan osećaj u stomaku na samu pomisao da se upoznate s njegovima, to predstavlja znak da za to još uvek niste spremni. Upoznavanje porodice predstavlja veliki korak jer daje osećaj sigurnosti da vaš odnos prerasta u ozbiljnu vezu. Prerano upoznavanje stvara anksioznost i brigu. Morate da mu objasnite da još uvek niste spremni na ovaj potez, a ako insistira, bolje bežite na vreme.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Dolazi po vas nenajavljen i hoće da izađete negde
Možda zvuči romantično, ali u stvarnosti baš i nije. Muškarac koji podrazumeva da vi nemate baš nikakve sopstvene planove, ne poznaje vas dovoljno ili smatra da je ono što radite dovoljno nevažno da to ostavite i krenete sa njim. Sigurno želite romantične gestove i izlaske, ali postavite granice na vreme.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Pomaže vam na neuobičajene načine
Vaše prijateljice misle da je preslatko to što vam donosi supu kad ste bolesni. Ovakvi gestovi su divni, ali ako to niste tražili, u jednom trenutku ćete krenuti da se gušite. U redu je da se partner brine o vama, ali ne može znati šta najbolje za vas. Previše izliva ljubavi prerano može se kontrolisati. Pristupite mu na razuman način.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Zadire u vaše vreme 'za sebe'
Krenuli ste u teretanu, a njega baš zanima kako to izgleda. I sve drugo, on bi da radi s vama. Ako krene da vas ispituje kuda se krećete ili počne da se bavi istim hobijima kao i vi, samo da bi bio s vama, to je stvarno preterano. Oboje morate da imate vreme koje ćete odvojiti za sebe, kada nećete biti zajedno.
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia


Vi ne znate ni da li vam se sviđa, a on vam je već rekao “volim te”
Na patnerovo “volim te” reagovali ste iznenađeno? Ove dve reči u ranom periodu veze mogu da budu pogubne. To znači da ili još niste dovoljno spremni za vezu ili da imate potrebu da ga još malo upoznate i povežete se s njim. Isto bi trebalo i da je s njim, kako bi vaša veza bila zasnovana na racionalnim osnovama. Ako se previše vezao za vas tako rano, bolje bežite glavom bez obzira.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima